25 Януари, 2022 21:30 943 1

Ако Влахович избере Ювентус, Арсенал планира да привлече друг сърбин за атаката си

  • душан влахович-
  • арсенал-
  • фиорентина-
  • ювентус-
  • реал мадрид-
  • лука йович

До неотдавна именно той бе смятан за бъдещето на футбола в родината си

Ако Влахович избере Ювентус, Арсенал планира да привлече друг сърбин за атаката си - 1
Снимка: БГНЕС

Търпението в английския Арсенал към звездата на Фиорентина Душан Влахович изглежда е пред изчерпване, защото централният нападател изглежда възнамерява да облече екипа на Ювентус. Именно по тази причина „артилеристите“ вече работят по План Б - Лука Йович.

Британският таблоид The Sun смята, че именно резервата на Карим Бензема в Реал Мадрид е най-вероятният нов на „Емиратс“, просто защото клубът изгуби способността да привлича футболисти в пика на своята кариера.

Припомняме, че до неотдавна самият Йович бе в същата роля, като Влахович. През сезон 2018/19 с екипа на Айнтрахт Франкфурт той вкара 27 гола и направи 7 асистенции в рамките на една кампания и така накара „кралския клуб“ да плати за него внушителните €63 млн. В последствие обаче той записа само 3 гола и 4 асистенции за почти 3 сезона с белия екип.

Времето за действия от страна на Арсенал изтича, защото трансферният прозорец затваря след седмица. Но традицията повелява, че „топчиите“ мобилизират всички сили именно в края, така че новини по тази ос можем да очакваме дори през уикенда.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kieran_tierney

    1 0 Отговор
    Тои с мият Йович е играл срещу Арсенал с Франкфурт 2018тта в груповата фаза мисля. От Бундеслигата са му корените, така че не мисля, че е е грешно неговото привличане