28 Януари, 2022 17:33 1 088 0

Уейн Рууни: Евертън ме покани, но аз отказах

  • уейн руни-
  • евертън-
  • дарби каунти-
  • висша лига

Мениджърът на Дарби вярва, че е готов да работи във Висшата лига, но не иска да напуска настоящия си клуб в толкова труден момент

Уейн Рууни: Евертън ме покани, но аз отказах - 1
Снимка: БГНЕС

Уейн Рууни разкри, че е бил потърсен от Евертън за разговори относно свободния пост на мениджър на "карамелите". Той обаче е отказал да преговаря с клуба. Мениджърът на Дарби вярва, че е готов да работи във Висшата лига, но не иска да напуска настоящия си клуб в толкова труден момент. "Овните" се борят за оцеляване в Чемпиъншип и търсят нов собственик, за да завършат сезона.

"Евертън се свърза с агента ми и ме покани на интервю за позицията, което аз отказах. Имам работа тук, която е важна за мен", каза Рууни. Той допълни, че ако получи шанса да ръководи Евертън в бъдеще, "това ще бъде страхотно".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА