Last news in Fakti

29 Януари, 2022 12:24 858 0

В Евертън решиха: Лампард ще е новият треньор на тима

  • евертън-
  • франк лампард

43-годишният специалист е очакван да пристигне в Ливърпул още този уикенд

В Евертън решиха: Лампард ще е новият треньор на тима - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Легендата на Челси и английския футбол Франк Лампард е окончателният избор на ръководството на Евертън за нов треньор на тима, съобщават медии на Острова.

Все още не е ясно каква ще бъде продължителността на договора между двете страни, както и финансовите детайли, но със сигурност легендарният халф ще поеме отбора съвсем скоро. Временният мениджър Дънкан Фъргюсън и смятаният за фаворит за поста Витор Перейра също са били уведомени за решението на клуба. До решението на собственика Фархад Мошири и неговите съветници се стигнало, след като те били впечатлени от второто интервю, което са провели с Лампард.

43-годишният специалист е очакван да пристигне в Ливърпул още този уикенд, за да започне своя треньорски престой в трети различен клуб след Дарби Каунти и Челси, откъдето беше уволнен преди година. Той наследява Рафаел Бенитес, който се задържа на „Гудисън парк“ едва няколко месеца.

Лампард поема Евертън в тежка ситуация, като тимът е на 16 позиция в класирането на Премиър лийг с актив от 19 точки и само на четири пункта разстояние от зоната на изпадащите.

От 25 септември насам „карамелите“ имат само една шампионатна победа, което ги въвлече в битката за оставане в английския елит въпреки далеч по-високите амбиции на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА