Last news in Fakti

2 Февруари, 2022 16:15 4 496 10

Рекордна подкрепа за Димитър Бербатов преди втория му опит, да оглави БФС

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • борислав михайлов

Той официално обяви начало на предизборната си кампания

Рекордна подкрепа за Димитър Бербатов преди втория му опит, да оглави БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов отново официално влиза в надпреварата за президентския пост в Българския футболен съюз, след като стана ясно, че рекорден брой клубове искат да го издигнат за поста.

Той и екипът му дадоха пресконференция днес, от която стана ясно, че около 50 клуба са предявили желание, за да го провъзгласят за основния претендент за поста.

Учудващото е, че клубовете продължават да се натискат за контра декларации. Продължава да има такъв натиск. От тази сутрин е и най-пресният пример - от Шумен. Имало е дори изнудване“, обяви още Бербатов по повод информацията, от настоящото ръководство на Съюза се опитват да принудят клубовете да се откажат от свикването на изборен конгрес на 18 март.

Рекордьорът по голове за националния отбор призова и за някои промени в изборните правила, като той иска всеки делегат да има правото да изкаже мнение от трибуната, а преброителите да вършат работата си открито пред очите на застъпници.

Една от ключовите промени, касаещи медийното отразяване, включва правото на журналистите да присъстват на конгреса и да се сложи край на практиката да бъдат изолирани в стая с телевизор без звук.

Бербатов призова всички кандидат-президента да обявят официално, че се включват в борбата, а, ако това стори и Борислав Михайлов, той трябва да излезе в отпуск, за да не използва финансовия и апаратен ресурс на БФС в своя полза.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 38 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tутанкамон

    19 42 Отговор
    Тоя ако го изберат за президент на футболния съюз,ще бъде какъвто футболист беше,мързел и флегма, промените му ще станат след 50 години
  • 2 Митко Бербатов

    19 23 Отговор
    Има нещо гнило в цялата работа!? Как така най-богатия, най-успешния, най-предприемчивия микренски тарикат Гриша Ганчев ще допусне с просия да му плащат сметките? Клуба е на печалба, а пенсионери, студенти и работници ще трябва да даряват, как така? Ганчев изкарва милиони на гърба на ЦСКА и не му се плащат задължения на “марката”, която му пълни касата? В Ловеч нямаше риск, нямаше задължения, припознаване, врътки, тирета, маркетингови трикове са сме пред света Литекс, за да не плаща Гриша Ганчев, как така? И защо лъже, че има осигурени 100 млн.лв. за нов стадион, когато няма 1 млн.лв. налични, а търси просия от феновете?

    Коментиран от #4

  • 3 Смени се правителството

    18 7 Отговор
    И подтиснати те показаха зъбите си!
  • 4 Съдба

    6 9 Отговор

    До коментар #2 от "Митко Бербатов":

    Хаха кой сега е просяка и клошарят. Какво нещо е съдбата не е истина!!!!
  • 5 SH BG

    6 15 Отговор
    ППросто Барбуков... :::)))

    И това нЯщо е от другия бряг... :::)))

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 6 Трудов стаж

    16 24 Отговор
    Този мързелив предател татуиран манекен с 0 дена трудов стаж извън терена надуши парите и се побърка. Що не каже нещо за казуса ЦСКА- София ? Само за Ман юнайтед говори, смешна работа. Ще ми е интересно ако не го изберат ще благоволи ли да работи нещо или пак ще чака до следващият конгрес?
  • 7 Това

    14 23 Отговор
    Момченце намръщено и намусено,командвано от жена си,отказало се от националния отбор ли ще ръководи футбола? Тежко ни. Още 20 години няма да имаме футбол.

    Коментиран от #9

  • 8 Мимч

    6 21 Отговор
    Тоя,ако спечели ще се превърне във втория човек на гришата,освен и министърчето му,на ММС.Така,че мислете преди да искате и гласувате...
  • 9 A кой друг ?

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Това":

    ?????
  • 10 Браво на Янкулов за снимката!

    4 13 Отговор
    Барбито може само да коментира, анализира и дава съвети кой да напусне и кой да купят Ман Юнайтед, където имаше щастието да лапа милиони докато лежи на пейката!
    Нито дума за Леверкузен, където игра 6 години, нито дума за Тотнъм където се цупеше за трансфер или за Фулъм, където ръкомахаше като вятърна мелница и никой не го разбираш какво иска, нито коментар за ПАОК и индийския КЕРАЛА, където даже отбеляза 1 гол! Не знам какви ще ги свърши в БФС, но някакси не вярвам толкова объркан емоционално човек да се справи на този пост!