Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 11:34 1 595 15

Адвокатът на "армейците": Има ли друг като Ганчев, който плаща такава голяма сума, за да покрие чужди задължения

  • цска-
  • станислав трендафилов-
  • футбол-
  • гриша ганчев

Гриша Ганчев за пореден път демонстрира колко е отдаден на каузата ЦСКА

Адвокатът на "армейците": Има ли друг като Ганчев, който плаща такава голяма сума, за да покрие чужди задължения - 1

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира последните събития на "Българска армия". ФИФА наложи забрана на "червените" да картотекират нови футболисти, тъй като клубът загуби няколко дела, които са на стойност над 1 500 000 евро.

"Гриша Ганчев за пореден път демонстрира колко е отдаден на каузата ЦСКА. Припомнете ми за друг бизнесмен, който вади такава голяма сума, за да покрие чужди задължения. Лесно можем да сравним това, което той направи за няколко години, със свършеното от неговите предшественици в последните десетилетия“, заяви юристът пред „Тема Спорт“.

„3 милиона лева за родните стандарти са наистина много пари, но ако трябва да извлечем нещо позитивно от ситуацията е, че с плащането на тази сума, веднъж завинаги ще бъде сложен край на тези казуси, които се проточват толкова много години. Няма опасност други бивши футболисти да заведат дела срещу клуба, тъй като те имат давностни срокове, които са изтекли", допълни адвокатът на ЦСКА.

"С плащането на тази сума единствената цел пред нас остава реконструкцията на стадиона. Нещата се развиват в правилната посока и се надяваме, че ще ги доведем докрай", завърши Станислав Трендафилов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    10 10 Отговор
    Ганчев ако обичаше отбора нямаше да го ФАЛИРАТ заедно със Стоичков на 09 09 2016г.
  • 2 Неверник

    8 6 Отговор
    Нищо няма да плати г-н Гриша Ганчев, защото още много други с искове ще започнат дела срещу клуба! Фалита през 2016 г. беше неизбежен и само нов клуб можеше да реши проблема. ЦСКА 1948 го направи, но селските тарикатлъци на Ловеч ще ни излязат солено…

    Коментиран от #11

  • 3 Мимч

    8 8 Отговор
    Ами сигурно има и други,ама този е най големия далавераджия и плаща с такива пари,а не със собствени.Така всеки може да хвърля в канала и да се бие в гърдите,че е по и най най.За тези пари пот не е лял ,а далавер инпекс....
  • 4 Ще плаща

    9 5 Отговор
    Наистина много милиони плати за ЦСКА, но все пак това е гранд и е нормално разходите да са много повече от колкото имаше в Ловеч.
    Важното е че се отплащат тези разходи, ЦСКА редовно взима милиони от класиранията си в групите на ЕКТ и трансферите, които прави марката ЦСКА също са за милиони.
    Сега клубът сигурноще вземе седем цифрена сума за еквадорския национал Кайседо.

    Коментиран от #5

  • 5 Peleto

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ще плаща":

    Над 10 млн.евро или даже над 20, ако е в Англия може и 35-40 млн.евро!

    Коментиран от #7

  • 6 Грух Грух Микренски

    4 4 Отговор
    Още много футболисти менижери треньори Нап и др .чакат пари.Какви давности го гонят тоя измислен адвокат.Играчи и меижери треньори които имат сключени договори след 2013г могат да си потьрсят парите.Давноста е 10години.
  • 7 Осемцифрена сума в лв

    1 6 Отговор

    До коментар #5 от "Peleto":

    Осемцифрена ще е цената му обаче в лева.
    Около 7 милиона евро ще вземе ЦСКА.
    Сега цената му е 5,5 милиона. Отказани са две оферти за по 4 милона евро от турски и италиански отбори тази зима.
    Цената ще се вдигне с участието му на мондиал 2022
  • 8 Лудогорец

    4 1 Отговор
    На този адвокат не му е за вярване много.Той каза че дьлжат 1милин за Бенжалюн и няма други на които да дьлжат пари .Каква стана оказасе че още 2милиона изкочиха.Тоя льже като дьрт сиганиин.Очаквайте още изненади скоро време.
  • 9 опааа

    4 1 Отговор
    плаща с парите които б.б и д.п му подариха от петрол да не би да е извадил от парите с шекер далаверата
  • 10 Стоян Александров

    2 1 Отговор
    А Вие господин адвокате КОЛКО, КОЛКО ПАРИЧКИ ВЗИМАТЕ КАТО ХОНОРАРИ ОТ ЦСКА и Гриша Ганчов ? Колко цоцате Вие ? Дори знаете, че няма да спечелите делата ама го лъжете и цоцате. Вие и Петорчо сте голямо бреме за този отбор. И много има още като Вас. Но Ганчо все в един момент ще каже край. И тогава какво правите ? Ф.......т
  • 11 Стоян Александров

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Неверник":

    Супер верен и точен коментар. Браво. Има още мислищи хора. Това го обяснявам вече толкова време тук. Но ме трият и не одобряват. Това обаче си е за тяхна сметка. Цска - София ще свърши като първата цска. И край. Но. Но имате цеца 1948 числото ) тя е Вашето спасение. Така, че ориентирайте се по- раничко, ако може де...
  • 12 кУмУнист

    4 2 Отговор
    Абе ш са напикам от смях, тоя така говори все едно са ги платили вече. Айде да ги плати гришата, пък тогава да говорим. И не да ми говориш глупости дали имало друг като него, защото точно тези убавци които в момента държат цнда, а именно гришата и ицата направиха връдката с фалита и държавата загуби едни 25 30 мнл лева дългове, а сега видиш ли го спасителя щял да даде 3 млн, може би.

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Фен на ЦСКА

    1 0 Отговор
    Ганчев е амбициозен и решителен човек. Сигурен съм, че няма да провали ЦСКА. Добрите времена за ЦСКА ще се върнат отново много скоро.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.