Last news in Fakti

4 Февруари, 2022 00:00 3 467 4

Камерун и Египет едва не ни приспаха, но все пак намериха начин, за да решат финалиста на КАН

  • египет-
  • камерун-
  • купа на африканските нации

Дузпите трябваше да се притекат на помощ на изтормозения зрител

Камерун и Египет едва не ни приспаха, но все пак намериха начин, за да решат финалиста на КАН - 1
Снимка: БГНЕС

Камерун и Египет по никакъв начин не оправдаха очакванията за атрактивен двубой в полуфинала за Купата на африканските нации, като 120 минути не им стигнаха, за да си вкарат гол.

Общо 4 точни удара бяха отправени от звездните нападатели на двата тима, което е обидно малко за хора от ранга на Мохамед Салах, Венсант Абубакар и Токо Екамби.

В края на редовното време пък селекционерът на „фараоните“ Карлош Кейрош бе изгонен от главния съдия за прекалено честите му изблици на недоволство след единоборствата на камерунците.

В продълженията трябваше да изчакаме до последните няколко минути, за да видим най-опасното положение в целия мач, а именно центрирането на Рамадан Собхи, който от аутлинията центрира към цели трима свои съотборници, но нито един от тях не успя да докосне топката, за да я добута в мрежата.

При дузпите Габаски блесна най-ярко, тъй като спаси ударите на Мукуди и Леа, докато съотборниците му Зизо, Абделмонем и Лашин бяха безпогрешни при изпълненията си. Клинтън Н'Джи пък реши да стреля встрани от вратата при последното изпълнение, обезсмисляйки останалите дузпи за египтяните.

Така Египет ще спори за трофея в неделя срещу тима на Сенегал, което значи, че един срещу друг ще видим звездите на Ливърпул Садио Мане и Мохамед Салах.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Локо-Сф

    4 1 Отговор
    Янкулов коментирай спорт който разбираш!Египет трябваше да спечелят защото спазиха всяка дисциплина тактика!коментирай и списвай което разбираш!Имаш силни страни-коментитай тях!Успех!

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.