Last news in Fakti

2 Февруари, 2022 23:45 2 040 0

Сенегал е първият финалист за КАН

  • сенегал-
  • буркина фасо-
  • купа на африканските нации

Буркина Фасо предложи битка, но това не бе достатъчно

Сенегал е първият финалист за КАН - 1
Снимка: БГНЕС

Сенегал изигра може би най-силния си мач от началото на Купата на африканските нации, за да се добере до финала в турнира срещу Буркина Фасо.

Садио Мане и компания вдигнаха сериозно оборотите през втората част и логично стигнаха до два бързи гола от Диало и Гей.

Ибрахим Туре обаче върна буркинците в мача с попадението си в 82', но интригата се запази само за около 5 минути, тъй като Мане оформи крайното 1:3.

В четвъртък Камерун и Египет ще определят и другия финалист на КАН, докато Буркина Фасо ще има възможност да се бори за бронзовите медали.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА