Last news in Fakti

5 Февруари, 2022 18:25 987 1

Рома с грешна стъпка срещу предпоследния, Моуриньо пак беснее срещу ВАР (ВИДЕО)

  • рома-
  • дженоа-
  • жозе моуринь-
  • футбол

Селекцията на Жозе Моуриньо стигна едва до 0:0 с "грифоните", като дори имаше и числено предимство на терена близо 25 минути заради директния червен картон на Йостигор

Рома с грешна стъпка срещу предпоследния, Моуриньо пак беснее срещу ВАР (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Рома наруши серията си от две поредни победи в доста неподходящ момент. Борещите се за Топ 4 "вълци" не успяха да се справят с предпоследния Дженоа. Селекцията на Жозе Моуриньо стигна едва до 0:0 с "грифоните", като дори имаше и числено предимство на терена близо 25 минути заради директния червен картон на Йостигор.

Специалния пък бе изключително ядосан в 91-ата минута, когато ВАР отмени уж победен гол на Николо Дзаниоло.

Така "джалоросите" остават на позиция №6 в Калчото, но до утре преднината им спрямо Фиорентина и Лацио може да бъде стопена.

Рома с грешна стъпка срещу предпоследния, Моуриньо пак беснее срещу ВАР (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Въпреки незавидното място в класирането, Дженоа не се почувства като обречен на "Олимпико" и създаде няколко добри положения в своя актив. Наложи се Руи Патрисио да отразява удари на Калеб Екубан, а Келвин Йебоа пък стреля малко над горната греда.

Представянето на Рома ще се запомни с исканията на Хенрих Мхитарян за дузпа още в 9-ата минута.

През втората част "вълците" подобриха своята игра и притесниха далеч повече "грифоните". В 55-ата минута Крис Смолинг се оказа на точното място след центриране от фаул, но с глава не намери мрежата на Сиригу.

Ветеранът под рамката трябваше да демонстрира класа при изстрелите от средно разстояние на Ейбрахам, Кристанте и резервата Афена-Гиян.

Рома с грешна стъпка срещу предпоследния, Моуриньо пак беснее срещу ВАР (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 68-ата минута гостите останаха с човек по-малко. Лео Йостигор изпусна Афена-Гиян и появилият се на почивката млад норвежец беше изгонен с директен червен картон.

Последваха дълги минути, през които Рома търсеше път към гола. Все пак събитията на "Олимпико" имаха щастлив финал. В 91-ата Николо Дзаниоло подлуди тифозите с красив изстрел от границата на наказателното поле. НО! В този момент се даде сигнал от ВАР, който открадна радостния миг на домакините. Оказа се, че по време на атаката е било извършено нарушение и така срещата завърши при неприемливото за Моуриньо 0:0.

Нервите на неосъществения голмайстор Дзаниоло пък не издържаха и той бе изгонен в 95-ата минута.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоти

    0 0 Отговор
    На тоЯ все нещо му криво!!! Американците и той ше съсипят Рома :(