Last news in Fakti

6 Февруари, 2022 10:25 3 776 5

Люис Хамилтън наруши мълчанието си

  • люис хамилтън-
  • фомрула 1-
  • макс верстапен-
  • mercedes

Британецът не се бе изказвал публично от загубата на титлата от нидерландеца Макс Верстапен

Люис Хамилтън наруши мълчанието си - 1
Снимка: БГНЕС

Седемкратният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън наруши мълчанието си с първа публикация в социалните мрежи след драматичния завършех на сезона в най-престижната автомобилна надпревара. Британецът не се бе изказвал публично от загубата на титлата от нидерландеца Макс Верстапен.

Хамилтън публикува снимка от Гранд Каньон в САЩ в профила си в Инстаграм за първи път от почти два месеца. 37-годишният пилот на Mercedes написа: "Бях изчезнал. Но сега се върнах."

Мълчанието на Люис Хамилтън в последните седмици подхрани спекулациите около бъдещето му, пише агенция "Ройтерс". Според информациите британецът очаква развръзката от разследването на Международната автомобилна надпревара за събитията по време на Гран при на Абу Даби, в което бе определен носителят на титлата във Формула 1 за 2021 година. През миналия месец от ФИА обявиха, че ще обявят крайното си решение по време Съвета на автомобилните спортове на 18 март в Бахрейн.

Отборът на Mercedes пък трябва да представи болида си за новия сезон на 18 февруари.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sieg

    27 7 Отговор
    Като девойка се държи! Аман от........
  • 2 Znaiko

    24 7 Отговор
    Цигането требе да почне да кара, че ще му изстине мястото при мерца.
  • 3 Alex

    9 8 Отговор
    Супер, ще може да гледаме как му оправят скапаните плитки,докато му слагат каската..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Патриот

    8 2 Отговор
    Как щях да живея ако не знаех това?