Last news in Fakti

6 Февруари, 2022 11:17 1 188 3

ЦСКА си върна футболист, отдаден под наем

  • цска-
  • християн петров-
  • футбол-
  • литекс-
  • под наем

19-годишният футболист води лятна подготовка с "червените" и дори записа минути в началото на есента на "Българска армия"

ЦСКА си върна футболист, отдаден под наем - 1
Снимка:

ЦСКА си върна левия краен бранител Християн Петров, съобщава "Тема Спорт". 19-годишният футболист води лятна подготовка с "червените" и дори записа минути в началото на есента на "Българска армия".

Петров дебютира за 31-кратните шампиони при победата над Пирин с 1:0 на 22 август 2021 година в мач от 5-ия кръг на efbet Лига, като остави много добри впечатления с играта си. Седмица по-късно обаче бе преотстъпен на Литекс за втори път, след като нямаше да се справи с конкуренцията и трябваше да търка пейката.

Сега старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е решил да му даде шанс за изява. Младокът тренира с тима след прибирането им от подготвителния лагер в Турция.

Християн Петров ще играе в днешната контрола именно срещу Литекс. Приятелският мач е насрочен за 15 часа на базата в Панчарево и ще се проведе при закрити врата.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Литекс

    2 8 Отговор
    Литекс 1си взема играч от Литекс 2 голяма новина.

    Коментиран от #2

  • 2 Стоян Александров

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Литекс":

    Еееее ама поне е юноша на цеца. Замазват се очите на феновете. Никакъв шанс дори да попада в групата. Ще разнася конусите по- време на тренировките. И накрая ще избяга с 200 където и да е.
  • 3 Цанк

    4 0 Отговор
    Християн е много добър, но и Митков ще се справи на този пост.