Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 07:59 4 823 13

Сакалиев моли за помощ: Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак!

  • стойко сакалиев-
  • апел за помощ-
  • рак-
  • болест-
  • цска

С емоционална публикация в социалните мрежи Сакалиев разкри, че 18-годишната Любомира е преминала през тежка операция и разказа за кошмара

Сакалиев моли за помощ: Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак! - 1

Бившия нападател на ЦСКА и настоящ администратор на "армейците" Стойко Сакалиев сподели, че дъщеря му е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком, а за предстоящата ѝ химиотерапия са нужни около 70 хил. евро.

С емоционална публикация в социалните мрежи Сакалиев разкри, че 18-годишната Любомира е преминала през тежка операция и разказа за кошмара.

Той публикува сметка, по която всеки желаещ може да направи дарение, за да помогне на момичето в битката с коварната болест.

Публикацията на Сакалиев:

"Здравейте, ПРИЯТЕЛИ!
Този пост е личен!

Вече много от вас знаят, че съм изправен пред трудно изпитание! Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком.

Преди месец претърпя тежка операция, премахнаха ѝ бъбрека и сега предстои лечение, химиотерапия. Сумата, която беше обявена от болницата е ориентировъчна и е около 70 000 евро!

Получих изключително голяма подкрепа от ЧОВЕК, на когото ще бъда БЛАГОДАРЕН ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

Също така на моите приятели, колеги и познати и СЕМЕЙСТВО!

Днес някои от тях са предприели действия за събиране на средства, за да спомогнат лечението! Тъй като преводите по сметка на болницата са международни и има много висока такса, затова ме помолиха да дам личната си сметка, в коята след като се събере по-голяма сума от средства, ще бъдат преведени директно по сметката на болницата!

Разбира се, всеки един получен приход и преведен след това ще бъде документиран и постнат тук в страницата ми!

Всеки един лев е предназначен САМО И ЕДИНСТВЕНО за лечението!!!
Ако сумата бъде надхвърлена ще я пренасоча към друг нуждаещ се и веднага ще уведомя всички, за да може набирането на средства да бъде преустановено!!!

Който има възможност и желание, може също да помогне! Благодаря Ви от сърце!

Това е българската сметка:

Stoyko Marinov Sakaliev
IBAN BG59FINV91501017584451

А това е сметката, директно в болницата:

The Royal Marsden NHS Foundation Trust Lloyds TSB Bank plc
67/69 Old Brompton Road, London, SW7 3JXSWIFT: LOYDGB2L
IBAN : GB62LOYD30978601022176 BIC No: LOYDGB21051
Основание : Lyubomira Stoykova Sakalieva 783293


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    52 4 Отговор
    Пожелавам момичето да се излекува ,но имам един въпрос ,на който досега няма отговор,а именно защо по времето на отричания отпреди32 години строй в България се лекуваха болни от Гърция, Израел и други страни ,дори и тарифите им се знаеха ,а сега няма нито един български гражданин да се лекува в българска болница по сметката на която да бъдат преведени такива и по големи суми?.Това мисля, че говори много за доверието на българите в новите търговци на здраве.
  • 2 За фалшиви ваксини

    50 5 Отговор
    пари има, за реално болни хора няма ? Тъпа държава без собствена политика и мнение ! Жалки, крадливи политици вече 30 години.
  • 3 Истината днес

    12 28 Отговор
    Тоя не беше ли футболист ??? Защо моли за пари ? Има толкова обикновенно хора на който може да се помогне .който наистина нямат защото са се трудели на обикновена работа....Сакалиев ми помоли другарчета ти ,Що просиш от обикновените на такива като вас само дърво утре как е тръгнало и на боко ще събираме пари .а сакалиев имоти нямаш ли ? Заложи ги .и как намери в лондон един от най скъпите градове ходи в турция там е по евтино ...
  • 4 Човек

    30 3 Отговор
    Ще помогна на детето на Сакалиев и ще се моля да оздравее! Хубаво е са си помагаме, но през годините Сакалиев под път и над път ехидно отправяше обиди към Левски. Никой, никога не го е предизвикал за това. Сега има нужда от помощ и съм сигурен, че за него няма да има значение левскари или други са му помогнали. Трябва нормалност!
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    19 0 Отговор
    Не знам как се развива този свят,но поколение от поколение вместо да са по добри и по здрави,боледуват повече.И този рак стана като ежедневие.Ужасно тежка е борбата с тази гадост.Сега всака терапия е много напреднала и изчистена.Много по малко са проблемите,които създава химиотерапията върху пациента.вече проблемите върху периферна нервна система,са почти изчезнали.Ако правилно съм усетил,докато бях участик в такъв процес....В момента ,според мен се лекуват всички форми на рак изключая панкреаса.а,такъв рядък вид рак е изненада вероятно и за онколози.Много болен свят ни се стовари........

    Коментиран от #13

  • 6 Има

    25 0 Отговор
    колеги милионери от нищо то даже , да помогнат на семейството , момичето трябва да получи шанс ДА ЖИВЕЕ !
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 0 Отговор
    дано помогнат дано оцелее госпожица САКАЛИЕВА
  • 8 Кауза

    16 0 Отговор
    Феновете на ЦСКА-София вместо да събират пари за Г Ганчев, който е най-богатият човек в България да вземат да съберат пари за тази благородна кауза. Сакалиев е тясно свързан с ЦСКА, но те пак се правят, че не са това което са.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Royal Marsden hospital

    14 0 Отговор
    Най добратаболница в Англия за ракови лечения. Ще има успех момичето 🍀🤞🏻🙏😊
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Не ме трийте ве

    11 0 Отговор
    Избрал е английската болница, защото у нас химиотерапията е убила повече пациенти, отколкото самите тумори. Има информация за това в мрежата, да не пускам линкове към тях, че пак ще ме делнат.
  • 13 Сетиен

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Всичко си е същото, просто изглежда различно.
    Навремето като дойде една война или глад да измрат хиляди млади хора, после естествено има по-малко болни от рак на 65. Момата от песните е залиняла, защото и вградени сянката, а сега вместо да и гледат сянката, гледат на скенер. А ако нямаше телевизия и Интернет, нямаше нито да знаеш кой е Сакалиев, нито че му е болно момичето.