Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 10:47 1 209 9

Играчите на ЦСКА с жест към клуба: Даряват голяма премия

  • цска-
  • премия-
  • дарение-
  • футбол

“Червените” направиха 0:0 на стадион “Васил Левски” с норвежкия шампион и според вътрешния правилник 120 000 лева е премията за спечелена точка в мач от груповата фаза на евротурнирите

Играчите на ЦСКА с жест към клуба: Даряват голяма премия - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на ЦСКА ще се включат в дарителската кампания на феновете. Играчите ще допринесат с доста сериозна сума в сметката за набиране на средства. Парите ще се използват за погасяване на дълговете към бивши футболисти на клуба, заради които ФИФА спря трансферите и наложи забрана на “червените” да картотекират нови състезатели.

Според “Тема Спорт” възпитаниците на Стойчо Младенов ще подпомогнат каузата на привържениците със 120 000 лева, какъвто е размерът на премията, която те заработиха за равенството с Бодьо/Глимт от турнира Лига на конференциите. “Червените” направиха 0:0 на стадион “Васил Левски” с норвежкия шампион и според вътрешния правилник това е премията за спечелена точка в мач от груповата фаза на евротурнирите.

Футболистите вече са уведомили клубното ръководство, че се отказват от бонуса и желанието им е тези пари да бъдат използвани за погасяването на задължението.

В същото време от “Армията” обявиха, че до събота кампанията вече е набрала над 200 000 лева, като в нея са се включили над 2500 привърженици. Очаква се днес от клуба да актуализират цифрата на набраните средства, тъй като вчера бе неработен ден и банката не може да предостави нужната информация.

Очаква се даренията само от фенове да надхвърлят 400 000 лева до края на тази седмица.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    7 2 Отговор
    Така е, като не се мисли при транферите. Купува се, продава се... Комисионните кой ги лапа? Сега, феновете да помагат с 3 милиона. Малоумна история!

    Коментиран от #7

  • 2 Просяци

    5 4 Отговор
    Кой сега е клошарят. Фенове събират пари за най-богатият човек в България:))). Болен здрав носи, а в същото време бившият им футболист моли всички за помощ за болната му дъщеря. Като искате да сте съпричастни ето ви повод.
  • 3 ВЕКОВНИТЕ ОТ ЛОВЕЧ

    3 3 Отговор
    Браво на Вековните от Ловеч с парите напред ! Рушвети, далавери , преименуване ,преобличане и смяна на местожителството няма как да не станете СТОЛИЧАНИ В ПО- ВЕЧЕ ! Напред към 3+2 титла оранжеви гвардейци !
  • 4 Малий

    5 2 Отговор
    А тука са посъветвани от Кюстендилеца и Животното.....Целия отбор да се откаже от премия.
  • 5 Спецов

    1 2 Отговор
    Гриша Ганчев продава по > 4 млн.евро поне двама играчи всеки полусезон. Къде са му парите от УЕФА? Наем дължи 4 млн.лв. Още толкова за напуснали играчи, треньори и на А. Пардю нищо не е платил вече втора година?
  • 6 Фен на Литекс

    1 3 Отговор
    Голям жест, наистина. За достойното си представяне в ИНТЕРТОТО играчите заработили 120 000 лв.После Гришата им ги е превел по сметките, ама те са ги отказали, така ли? Или не му е минало през ум да им ги превежда.
  • 7 ПЛОВДИВ

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Директора":

    Браво на всички от ЦСКА, фенове, ръководство и футболисти!
    Така се прави тийм билдинг!
    Респект!

    Коментиран от #8

  • 8 Левски 1914

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "ПЛОВДИВ":

    Ти на Литекс, който играе с лиценза на Етрополе цска ли викаш
  • 9 ДУЦИ СИМОНОВИЧ

    2 0 Отговор
    Стойчо Младенов не е искал да работи със сина си в ЦСКА, а още по-малко да вземат двамата 70 000 лв. месечно. Също не е искал да е в отбора му Станко Йовчев, който е брат на държанката на Бойко Борисов. Стойчо никога не е бил “Неустойчо”, никога не е говорил глупости за “Директивата”, ни лук ял, нито лук мирисал! Само едно е искал Стойчо - да работи с личния си приятел португалски мениджър и да се грижи за интересите на ЦСКА, като докарат добри играчи!