Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 14:31 2 203 5

Божинов: Не вярвах, че ще получа толкова много радост от привържениците на Ботев Пд

  • валери божинов-
  • футбол-
  • ботев пловдив-
  • септември софия

Пловдив е един изключително голям футболен град, който обича и двата си гранда

Божинов: Не вярвах, че ще получа толкова много радост от привържениците на Ботев Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Валери Божинов благодари в личния си профил в Инстаграм на феновете на Ботев Пловдив. Валери игра половин час за втородивизионния Септември при загубата с 1:5 от „канарчетата“. При влизането си на терена Божинов бе посрещнат с аплодисменти от привържениците, дошли да гледат спаринга на базата в Коматево.

„Искам да благодаря на феновете на Ботев Пловдив за топлото посрещане и за аплодисментите. Не вярвах, че ще получа толкова много радост от привържениците и от хората, които бяха на клубната база на Ботев в Коматево. Не очаквах, че ще бъда изпратен подобаващо, за мен беше малко странно, но видях доста позитивизъм. Получи се хубав спектакъл с доста голове. Още докато бях на скамейката публиката ме аплодираше и нямаше търпение да вляза да играя. Моето сърце е в Левски, но шапки долу пред феновете на Ботев“, заяви Валери Божинов.

„Пловдив е един изключително голям футболен град, който обича и двата си гранда. Така че пожелавам и на Локомотив и на Ботев да осъществят тази тяхна мечта, това желание и на двете публики да имат стадиони, заслужават го“, каза още бившият национал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    13 2 Отговор
    Къде е Ювентус къде е Септември прост човек
  • 2 Бъзикали са го!

    19 3 Отговор
    Ама откъде акъл да разбере! Жалко Божинка!
  • 3 Титан

    7 4 Отговор
    Валери е колос, от който вксички трябва да се учим. Такива хора като него тласкат обществото ни напред. Хвала! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • 4 Никой

    9 1 Отговор
    Треп,треп,трепни,да трепери Тони найка,идва божи гол,иконата, мяу,дон Коци,Асенчо таксито,Влади Гаджев всички да треперят. ИДИОТ.
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор
    Мисля,че господин Божинов е МНОГО ДОБЪР човек