Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 23:30 1 331 1

Звезда от NFL заведе 11-годишно момиче на бал след скорошната смърт на баща ѝ

  • американски футбол-
  • nfl-
  • филаделфия ийгълс-
  • антъни харис

Антъни Харис внесе малко щастие в живота на младото момиче

Звезда от NFL заведе 11-годишно момиче на бал след скорошната смърт на баща ѝ - 1
Снимка: БГНЕС

Една от големите звезди на Филаделфия Ийгълс Антъни Харис внесе малко щастие в живота на 11-годишна своя почитателка, която наскоро е изгубила баща си, научихме от американското издание Good News.

Бащата на Одри Соапе губи живота си малко преди училищния бал, на който бащи водят дъщерите си на танци. Междувременно тя намира малко утеха в американския футбол, защото двамата с таткото гледали редовно изявите на местния тим от NFL. Един ден тя решава да изпрати съобщение в социалните мрежи до Харис, за да го покани на бала, а за нейна огромна изненада той се отзовава.

Просто се опитах да бъда човек. Свалих каската и екипировката и се опитах да покажа известна симпатия и подкрепа към семейството“, каза футболистът след бала.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sss

    2 0 Отговор
    Това е хубава новина!