Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 00:45 2 698 0

Саутхемптън сътвори вероятно най-голямата изненада в настоящия кръг от английската Висша лига

  • саутхемптън-
  • тотнъм-
  • 3:2-
  • английска висша лига-
  • премиър лийг

"Светците" изиграха много силен мач срещу Тотнъм и заслужено грабнаха трите точки от двубоя

Саутхемптън сътвори вероятно най-голямата изненада в настоящия кръг от английската Висша лига - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Тимът на Тотнъм допусна първа домакинска загуба в Премиър лийг, откакто начело на отбора застана италианецът Антонио Конте, след като отстъпи с 2:3 на Саутхамптън в драматичен двубой от 24-тия кръг.

"Шпорите" на два пъти повеждаха след автогол на Ян Беднарек (18') и попадение на Хюн-Мин Сон (70'), но "светците", които изиграха много силен мач, изравняваха чрез Армандо Броя (23') и Мохамед Елиунуси (79').

Че Адамс донесе пълен обрат на южняците в 82-рата минута. В самия край на двубоя пък попадение на Стивън Бергвайн бе отменено след намесата на ВАР и така лондончани претърпяха неочакван удар по амбициите си за топ 4. Тимът на Конте можеше да се доближи само на точка от четвъртата позиция, ако бе спечелил днес, но вместо това в момента е седми, на четири пункта зад Уест Хям, но и с три мача по-малко от "чуковете".

Представяме на Вашето внимание и крайните резултати на останалите двубои, които се играха късно вечерта на 9 февруари:

Манчестър Сити - Брентфорд 2:0

Норич - Кристъл Палас 1:1

Астън Вила - Лийдс 3:3


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА