Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 13:43 4 103 7

Известен мениджър разкри за скандал и бой с шеф в ЦСКА заради трансфер

  • футбол-
  • цска-
  • петьо костадинов-
  • полковника-
  • георги илиев - майкъла-
  • майкала-
  • ивайло чочев

Кой беше юрисконсулт на ЦСКА, когато един лекоатлет тръгна с пълен пакет от документи да внася несъстоятелност, преди Александър Томов да се намеси и отново да поеме управлението на клуба в сложна дългова среда?

Известен мениджър разкри за скандал и бой с шеф в ЦСКА заради трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Популярният футболен агент Петьо Костадинов и бивш спортен журналист публикува силен коментар, в който разкрива за много голям скандал отпреди време. Известният с прякора си Полковника стига до бой след пререкания с Георги Илиев-Майкъла. Ситуацията се разиграва в периода, в който халфът Ивайло Чочев преминава от Чавдар (Етрополе) в ЦСКА, а Полковника е негов мениджър, а Майкъла е шеф в Борисовата градина.

„Пробуден от стресиращия пропаганден ефект на стотиците хиляди повторения на фразеологизма "сигнали относно възможни злоупотреби" от лексикалната съкровищница на господин министъра, първосигнално ми дойде сигнал от твърде дълбоката дънна платка на моята биологична памет.

Присетих се за милионите, които едни трябва да платят днес-утре, заради мърлявата работа на други. Не, жал към плащащите нямам. Защото точно те разстреляха отличната възможност за прилагане на оздравителния план и към днешна дата всичко да е чисто, а хората в мир и сговор по трибуните и по света.

Прочетох коментар на Георги Илиев, че неговият подпис стои само под два договора и няма нищо общо с тези, които наляха милиони в различни джобове. Един от тях бил договорът с Чочев.

Потвърждавам. За Чочев. Дори стартовите преговори се удариха лошо в действителността. На тях присъства освен Илиев, озарил с бляскавата си осанката собствения офис край Парк-хотел "Москва", Димитър Хаджиев - Изпълнителен директор на Чавдар Етрополе, клубен (на ЦСКА), юрисконсулт и аз.

Аз, като агент на играча и преговарящ от името на Чавдар. Илиев доста се сецна от моята встъпителна фраза, а именно: "Аз от ЦСКА комисионна не вземам!". След това го заболя главата, като стартирах по договора на момчето, накрая се скарахме и стигнахме до бой през стъклената маса, около която ни домакинстваше, а Хаджиев и юрисконсултът ни разтърваха. Прекратихме преговорите.

Споменът за цялата тази бляскава делова среща ми подсказа въпроси. Без съмнение, най-много калпазанлъци по договарянето на играчи са правени при Томов в първия период (привличането на играчите от Мездра, трансферът на Чочев в Палермо от втория период, други разни) и Титан. Разбира се, при някои има "сигнали относно възможни злоупотреби" с партийно финансиране, за другите има "сигнали относно възможни злоупотреби" с източване и фалиране на клуба. Въпроси, които никнат, като мисли след LSD от мораво рогче:

1. Кой беше юрисконсулт на ЦСКА, когато един лекоатлет тръгна с пълен пакет от документи да внася несъстоятелност, преди Александър Томов да се намеси и отново да поеме управлението на клуба в сложна дългова среда?

2. По време на преговорите за привличането на играчи, клубните преговарящи имали ли са щатен юрисконсулт и каква е неговата историческа роля за дълговете?

3. По време на преговорите за месечното възнаграждение на играчите, правени ли са неочаквани предложения от клубните преговарящи за удвояване на заплатата, която претендират играчите, или техните агенти и с каква цел?

4. Приемани ли са фалшифицирани факсове със санкции от името на ФИФА и превеждани ли са суми по тези "санкции" по заявени в тях банкови сметки?

И други. Въпроси.

ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК:

Мораво рогче - паразитна гъба;

LSD - синтетичен извлек от алкалоиди на мораво рогче.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много лошо

    9 20 Отговор
    Прав е Полковника, но сега ще берем срам с оранжавия клуб преместен в София и със селския манталитет! Ганчеви знаят само да правят печалби от трансфери на гърба на марката ЦСКА! След 1 седмица е обсъждането на ПУП и като се разбере, че няма как да има строеж в Борисовата градина ще си вдигнат чуковете и обратно в Ловеч.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гуцката

    5 9 Отговор
    Не се кахърете, държавата ще се погрижи. Вече сме на власт и шампиони. Да му мислят безпарците и безстадионниците!
  • 5 ИЗМАМНИЦИ

    10 5 Отговор
    Комбинацията от ГЕРОИ : от прехода Гърнето, Праховеца , Перо : бившият полицейски началник на Перник Венцислав Живков: футболен агент жаден за медийно внимание Георги Градев : юристконсулта със завиден стаж от "Ориент 33" Радостин Василев и Георги Илиев-Майкъла , за който трудно можеш да твърдиш , че е футболист защото риташе ката магаре на терена УСПЯХА ДА ЗАДЪЛЖАТ ФАТАЛНО ПФК ЦСКА АД !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Sto

    7 2 Отговор
    Какво значение имат думите на старшината (полковник), продал се на делиорманския ага , сега служител на отвратителния обелски проект, създаден за да пречи на ЦСКА - числото на цеките?! Абсолютно пробит балон, самообявил се за мениджър!