Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 14:13 2 581 4

Венци Стефанов: На Конгреса със сигурност ще има изненади!

  • венцислав стефанов-
  • славия-
  • конгрес-
  • бфс-
  • футбол

Тиражират се неща, които нямат никаква връзка с истината

Венци Стефанов: На Конгреса със сигурност ще има изненади! - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, коментира горещите теми в родния футбол.

"Аз му желая само доброто, той е рожба на школата на Славия. Дано това е крачка напред в неговото развитие, не назад или встрани", заяви босът на "белите" по адрес на Филип Кръстев.

"Хората от Манчестър Сити не познават нито мениджъра му, нито... Ако са хората от Манчестър Сити, Ицо Стоичков и Лъчо Танев щяха да се обадят на Славия. Те поддържат връзка с Гуардиола и Бегиристайн. Не вярвам този човек да е разговарял с някой от тях. Под никаква форма и за нищо на света. Няма проблем, нека момчето се развива. Да е жив и здрав! Аз се радвам за него. Баба ми казваше, че камъкът си тежи на мястото. Не знам дали е била права."

"Какво да се прави, и това го има. Много хора със син екип са играли след това с бял екип. Благодарение на Гошо Петков Левски отиде в Шампионска лига. Да са живи и здрави всички."

Стефанов коментира и предстоящия конгрес на БФС, където кандидат за управленския пост отново е Димитър Бербатов.

"Смятам, че обединението прави силата. Това, което се върши, е точно обратното. Ходят при малките клубове и ги подмамват с обещания, които е невъзможно да се изпълнят. Някои хора са ми споделяли какво им предлагат, няма да го изнасям пред широката публика. Просто ще бъде добре на Конгреса колегите да бъдат внимателни, защото сигурно ще има изненади. Всеки има право да говори, каквото си иска. Със сигурност Боби Михайлов има много кусури, аз също, както и всеки, който е в тази зала. Това, което се предлага, са неща, които не могат да се случат. Тиражират се неща, които нямат никаква връзка с истината.

Тези момчета не знаят колко уши имат на главата. Това е сложен процес, 600-700 клуба. Не е "Стани Гоше да седне Тоше". Не е лесно. Да знаят, че няма да потекат реки от благоденствие. За тях е важно да се докопат до там, където смятат, че им е мястото."

"Имаше оферта от турския клуб, искаха да отиде за прегледи. Беше договорено всичко, след като отиде там, на следващия ден се обадиха, че имат някакъв новозеландски състезател, който бил пред трансфер, в последния ден се отказал. По брой на чужденците не могат да го направят. Искаха да го вземат юни месец, но им казах, че е далеч във времето. Случват се такива неща, явно не доизпипват нещата така, както трябва. Глас народен - глас Божи. И да не спечели Михайлов, светът няма да свърши. Аз вътрешно съм убеден, че Боби ще спечели."

"Откакто Стойчо пое ЦСКА, е само с големи офанзиви. Хубаво би било, ако до последния кръг се води борба за титлата. Последните години виждаме, че един е шампион, другите доиграват. Време е "червената" общност да се зарадва. Аз уважавам привържениците на ЦСКА и Левски. В момента виждам един доста по-добър Левски, вижда се работата на Стоилов. Друг е въпросът как ще успеят да окомплектоват всичко.

"Шапка свалям на привържениците, дано не дойде време да искаме и ние от нашите привърженици", допълни босът.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Информатор

    8 12 Отговор
    Всички малки клубове, които уж “издигат” Бербатов са дали пълномощно на конгреса да ги представляват хора посочени от Георги Градев. ВСИЧКИ ДО ЕДИН СА С ПЪЛНОМЩНО от кантора близка до министър Руди Василев. Може да се провери, ако някой се интересува. На конгреса ще бъдат прочетени поименно представителите на клубовете, които са дали пълномощно. Ще се видят лицата на присъстващите. Не е изненада, а добра работа от екипа на Боби Михайлов. Бербатов може да обжалва отново, ако жена му разреши де?
  • 2 Петър

    13 0 Отговор
    Абе, нали имаше едно заведено дело от "Господари на ефира" срещу БФС за по предното избиране на Михайлов, някой знае ли какво стана?
  • 3 Батето

    14 2 Отговор
    Ще дойде и твойто време.Толуп ! Маджо,силистренския циганин му се пече яйце под задника.

    Коментиран от #4

  • 4 Удоджи

    4 11 Отговор

    До коментар #3 от "Батето":

    Кажете на Георги Градев, че никой не знае за схемата му с Митко и с Мургавия Министър Руди. Даже Гриша Ганчев не знае, но каквото си е надробил Бербатов ще си го сърба на Конгреса.