Last news in Fakti

11 Февруари, 2022 19:15 3 383 3

Левски с изненадваща контрола

  • левски-
  • станимир стоилов-
  • футбол

На 15 февруари от 14 часа тимът на Станимир Стоилов ще посрещне Царско село на стадион „Георги Аспарухов“

Левски с изненадваща контрола  - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще проведе изненадваща контрола преди подновяването на шампионата в efbet Лигата, пишат на официалния си сайт "сините".

На 15 февруари от 14 часа тимът на Станимир Стоилов ще посрещне Царско село на стадион „Георги Аспарухов“. До момента се знаеше, че последната проверка на Левски за зимата ще бъде срещу Пирин, която ще се проведе утре (12 февруари) от 14:00 часа на „Герена“.

Както е известно, в първия си мач след подновяването на първенството „сините“ играят срещу Локомотив (Пловдив). Двубоят от 20 кръг на efbet Лигата по програма трябва да се играе на 19 февруари (събота) от 17:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обесен Язовец

    2 3 Отговор
    Разочаровах се и съм възмутен. Помислих си, че с Ливрпул предстои сблъсък!
  • 2 Сава

    1 4 Отговор
    Пари трябват ли ве бухахахаха
  • 3 LIVERPOOL FOREVER

    2 0 Отговор
    Само ЛЕВСКИ !