Last news in Fakti

11 Февруари, 2022 20:21 1 682 5

Левски се похвали с изключителна новина за историята

  • левски-
  • футбол-
  • виртуални билети-
  • зимна подготовка

Всяка покупка е стъпка към по-доброто бъдеще на Левски!

Левски се похвали с изключителна новина за историята - 1
Снимка: levski.bg

Левски се похвали, че е първият клуб в България, спечелил над 100 000 лева от виртуални билети за контроли в един подготвителен цикъл. 26-кратните шампиони се похвалиха с радостната новина в своята Фейсбук страница:

Създадохме поредния исторически прецедент! Първият отбор в България с над 100 000 лева приходи само от виртуални билети за контроли в един единствен подготвителен цикъл. Докато Мъри Стоилов готви боеспособен отбор за пролетта, сините привърженици преподават поредния си урок по любов!

Утре е първата ни възможност да гледаме Левски на живо за 2022-ра година! Контролната среща с Пирин започва в 14:00 на ст. „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, като входът е свободен за всички привърженици! Ще представим и петте нови попълнения – Филип Кръстев, Уелтън, Цунами, Ноа Сонко и Келиан ван дер Каап.

Всеки желаещ може да подкрепи отбора финансово като закупи виртуален билет за мача - https://bit.ly/3syBDN4 - над 2000 души вече го направиха, целта от 5914 билета се приближава с всеки закупен билет!

Колекционерските виртуални билети можете да закупите и преди срещата от официалния магазин в сектор „А“ на стадиона, където ви очакват още много и разнообразни артикули на любимия отбор! Всяка покупка е стъпка към по-доброто бъдеще на Левски!


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СМЯХ

    6 4 Отговор
    Привлечете още един швед бежанец, че едни 900 бона има да се дават.

    Айде левскарчета купувайте билетчета, че паричките не стигат.

    После и от казино Принцес има едни 500 бинки на Наско.

    Коментиран от #2

  • 2 Гришко

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "СМЯХ":

    А вие събрахте ли парички Гришко да стане най-богатият човек в България, че малко ме му достигало?
  • 3 Доган ага

    2 4 Отговор
    Пари немат одат по Турция за месец и половина на разноски на феновете

    Коментиран от #4

  • 4 Припок

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Доган ага":

    То и Литекс София нямат и просят от феновете ама ходят в Турция.
  • 5 Анонимен

    1 2 Отговор
    Това е постижение за книгата на Гинес!Няма купа няма титла , ни калъфки две, останаха само виртуални билети днес да се регистрират за финес!