Last news in Fakti

12 Февруари, 2022 17:42 1 078 2

Илиан Илиев: Физически сме готови, очакваме мача с Лудогорец

  • илиан илиев-
  • черно море-
  • футбол

За Родриго Енрике парите трябва да се преведат до 20 февруари и тогава заминава, ако не ги преведат - остава

Илиан Илиев: Физически сме готови, очакваме мача с Лудогорец - 1
Снимка: ПФК Черно море

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите след контролата с Добруджа, спечелена с 6:0.

Ето какво каза специалистът:

"Контролите нямат нищо общо с официалните мачове, така че мисля, че физически сме готови. Tрябва малко да се поосвежим и да очакваме първия мач с Лудогорец. Няколко тренировки бяха на по-заледени терени и промениха малко подготовката, но като цяло я изпълнихме.

За съжаление имаме контузен - Даниел Димов, но пък е добре, че е само един. За разлика от миналата година сега се предпазихме от контузии. Чакаме алжирец, той вече има виза и мисля, че ще пристигне утре. Това ще е отбрът за пролетта. Ако нещо по-различно, от което имаме ни изпадне - може да помислим.

За Родриго Енрике парите трябва да се преведат до 20 февруари и тогава заминава, ако не ги преведат - остава. Футболистът от Литва Юлиус Каспаравичус беше на проби в края на миналата година при нас. Зимата малко трудно можем да намерим човек, който да замести същите качества като Леандро Андраде, той е сходен футболист и за това го взехме.

Не е на пожар, тъй като както казах - ние сме го гледали. Естествено ще му трябва малко време да се адаптира. Той пристигна вчера и днес играе".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дар за реализации

    0 1 Отговор
    Защо някои хора искат аз да нямам приятелка и деца, както кариера и други неща ?
    Какъв е проблема ?
    За вас аз не съм човек, така ли ?!

    Коментиран от #2

  • 2 Добре де

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дар за реализации":

    Намери си приятелка ,мушк@й здраво и ще имаш деца! Пий една ракия и си лягай.