Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 13:05 1 406 3

Aрестуваха още една футболна звезда от Висшата лига за побой над гаджето си

  • висша лига-
  • арест-
  • побой-
  • футболист-
  • футбол

Адвокатите на футболиста са успели да се договорят с жената за парична компенсация

Aрестуваха още една футболна звезда от Висшата лига за побой над гаджето си - 1
Снимка: БГНЕС

Английската полиция е арестувала още една футболна звезда от Висшата лига след оплакване, че е нанесъл побой над приятелската си. Името му обаче за момента се пази в тайна.

Играчът, който е национал на своята страна, е задържан при посещението на униформени в дома му след постъпил сигнал за насилие. Сред обвиненията срещу него има и такова за изпращане на съобщения с обидно съдържание.

Адвокатите на футболиста са успели да се договорят с жената за парична компенсация. Според запознати става дума за петцифрена сума, пише „Сън“.

От полицията са потвърдили, че е футболистът е бил арестуван, но разследването срещу него не е проведено заради постигнато извънсъдебно споразумение.

Новината за арестуваната звезда от Висшата лита идва броени дни след скандала с английския национал Мейсън Грийнууд от Манчестър Юнайтед, който беше арестуван и освободен под гаранция по обвинения за изнасилване, побой и заплахи за убийство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    6 1 Отговор
    Значи са го арестували, защото е известен. Не подкрепям домашното насилие, ама хич. Но колко мъже си бият жените в Англия, но не са арестувани? Така че, това е фарс.
    ..
  • 2 Рошко

    3 2 Отговор
    Значи не я е бил ксчествено
  • 3 Щангов

    2 1 Отговор
    Ние от Чук Юнайтед и Винкел Сити нямаме такива юридически казуси. При нас това е част от дресурата при встъпване в брак.