Last news in Fakti

15 Февруари, 2022 12:27 1 749 2

Национал на Англия предизвика побой в кръчма

  • евертън-
  • джордан пикфорд-
  • побой-
  • футбол-
  • висша лига

Инцидентът станал в неделя вечер в кръчмата „Мостът на просяка“ в Ийст Болдън, Южен Тайнсайд

Национал на Англия предизвика побой в кръчма - 1
Снимка: БГНЕС

Нов кръчмарски побой в Англия с участието на футболист разкриха на Острова. В центъра на мелето е бил вратарят на "трите лъва" и на Евертън Джордан Пикфорд. Той и негови приятели скочили на шегаджии, които дразнели Пикфорд, че има къси ръчички като на тиранозавър. Това е любимата гавра на противниковите фенове в секторите зад вратата, която той пази.

Инцидентът станал в неделя вечер в кръчмата „Мостът на просяка“ в Ийст Болдън, Южен Тайнсайд. След него били разпитани хора, които са били в заведението по същото време.

„Още с влизането на компанията на Пикфорд, започнаха подигравките. Те дори не бяха имали време да се напият. Пикфорд не беше наранен, защото той побърза да излезе. Той и приятелите му си тръгнаха с микробус, преди да дойде полицията. Едно момче снимаше мелето, но хората с Пикфорд му разбиха телефона", свидетелства очевидец пред "Сън".

Привържениците на други отбори, включително тези на градския съперник Ливърпул, също се подиграват с Пикфорд и скандират песен, която включва текста: „Той не може да докосне напречната греда, има къси ръчички“.

През 2019 г. Пикфорд участва в кръчмарски скандал, докато гледаше как неговият бивш тим Съндърланд губи финала на EFL Trophy от Портсмут след дузпи. Появиха се видеозаписи, на които се вижда как той нанася две крошета след целодневния запой. Охранител, който не бил на смяна, беше ранен, но не повдигна обвинения и Пикфорд не беше арестуван.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    1 0 Отговор
    Ама....Песков...ти съмнявал ли си се.....
  • 2 Миролюб Бенатов

    1 0 Отговор
    Аматьори....да дойдат тук да видят как се пие и как се бие !