Last news in Fakti

15 Февруари, 2022 09:17 2 521 1

Карло Анчелоти потвърди за края на Гарет Бейл в Реал Мадрид

  • гарет бейл-
  • реал мадрид-
  • карло анчелоти-
  • футбол

Moже и да няма голяма мотивация, но Бейл иска да завърши кариерата си в Реал Мадрид по най-добрия начин, помогнал е на клуба да спечели много ценни трофеи

Карло Анчелоти потвърди за края на Гарет Бейл в Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти потвърди, че Гарет Бейл ще напусне клуба след края на сезона. Договорът на уелсеца изтича и няма да бъде подновен. Фланговият нападател имаше някои запомнящи се изяви на "Бернабеу", но и доста контузии.

“Доста често говоря с него. Опитвам се да се вслушвам в проблемите му, отношенията ни са много добри. Той се държи сериозно и професионално, уважаван е в клуба. Контузиите му пречат да играе повече този сезон, сега се чувства добре. Moже и да няма голяма мотивация, но Бейл иска да завърши кариерата си в Реал Мадрид по най-добрия начин, помогнал е на клуба да спечели много ценни трофеи. Той заслужава най-доброто”, каза Анчелоти преди гостуването на ПСЖ в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6969

    3 0 Отговор
    За това трябва много да се внимава при дългосрочни договори;)