Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 00:30 2 182 1

„Червените дяволи“ едва се справиха с 10 „чайки“ на „Олд Трафорд“

  • манчестър юнайтед-
  • брайтън

Манчестър Юнайтед продължава да е онзи труден за гледане отбор

Манчестър Юнайтед постигна успех с 2:0 над Брайтън енд Хоув Албиън, но нищо в този мач не говори за увереност в играта на „червените дяволи“.

Кристияно Роналдо сложи край на серията от 6 поредни мача без гол с попадението си в началото на втората част, а в последната секунда на 6-те минути добавено време Бруно Фернандеш удвои с отлична солова контраатака.

Между двете попадения Люис Дънк бе изгонен за предотвратяване на чиста голова възможност, което позволи на домакините да доиграят оставащите 40 минути с човек повече на терена.

Давид де Хеа никак не остана без работа, че дори трябваше на 3 пъти да се намесва решително, единият от които бе при 0:0 в най-силния период на гостите.

Трите точки в крайна сметка остават на „Олд Трафорд“, което е най-важното. Така Юнайтед се завръща в топ 4, измествайки от там Уест Хям, но погледите в отбора със сигурност са насочени назад, защото Арсенал изостава само с 4 точки при 3 мача пасив, Уувърхамптън е на 6 точки с 2 мача по-малко, а Тотнъм е на 7 пункта и 3 срещи в резерв.

„Чайките“ на свой ред изглеждат сигурни в оцеляването си този сезон, така че могат далеч по-спокойно да изиграят втората половина от сезона, че дори да се борят за класиране между 6-10 място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.