Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 18:25 1 668 1

Криза в съблекалнята на Ман Юнайтед: Роналдо на война с Магуайър за капитанската лента

  • хари магуайър-
  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • капитанска лента

Сега Роналдо посяга и към капитанската лента, а английската преса отразява като сапунена опера войната между Хари Магуайър и Кристиано Роналдо за капитанството на Манчестър Юнайтед

Криза в съблекалнята на Ман Юнайтед: Роналдо на война с Магуайър за капитанската лента - 1
Снимка: Twitter

Разбра се причината за кризата в съблекалнята на Манчестър Юнайтед. Telegraph.bg съобщи, че тя е заради битката в капитанската позиция между Хари Магуайър и Кристиано Роналдо.

След като дойде от Юве през лятото, португалецът получи първа аванта от Единсон Кавани – уругвайският Матадор му отстъпи своя №7.

Сега Роналдо посяга и към капитанската лента, а английската преса отразява като сапунена опера войната между Хари Магуайър и Кристиано Роналдо за капитанството на Манчестър Юнайтед.

„Daily Mail“ говори за „борба за власт за капитанската позиция на Манчестър Юнайтед“, в която Ралф Рангник се опита да посредничи между англичанина Хари Магуайър и португалеца Кристиано Роналдо.

Очевидно и двамата играчи са имали разговори и намерението на Кристиано било да вземе лентата, за да направи услуга на Магуайър – като премахне напрежението от него, което тегне заради слабите му мачове напоследък.

Проблемът е, че Магуайър отказва да сдаде завинаги капитанската лента на Манчестър Юнайтед и се чувства изоставен в съблекалнята.

Защо е „неизбежно“ Кристиано Роналдо да свали Хари Магуайър като капитан на Манчестър Юнайтед? Планът на Ралф Рангник Кристиано Роналдо да стане ментор на Джейдън Санчо, Скот Мактоминей и Маркъс Рашфорд се разглежда като пряко предизвикателство за статута на Магуайър като лидер в съблекалнята.

„Първоначално Кристиано Роналдо молеше играчите да подкрепят Хари Магуайър. Но проблемът е, че мениджърът сега иска Роналдо да бъде наставник на всички тези по-млади играчи. Това остави Хари в ничия земя, тъй като той е капитан и той да казвам и да следвам това, което казва Роналдо, така че всичко да е приятно“, обяснява източник на „The Mirror“ за конкретната „Игра на тронове“, която се играе в съблекалнята на „Олд Трафорд“.

Според „The Mirror“ е "неизбежно" Кристиано Роналдо да свали Хари Магуайър като капитан на Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 поредна футболна драма

    2 0 Отговор
    Особености на етноса.