18 Февруари, 2022 09:30 1 458 3

Гришо постигна победа №350, за да се класира на 1/4-финалите в Делрей Бийч

  • григор димитров-
  • мичъл крюгер

Българинът постигна първи успех след прекарания повторно COVID-19

Гришо постигна победа №350, за да се класира на 1/4-финалите в Делрей Бийч - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров се завърна с успех на корта след прекарания повторно COVID-19, за да запише победа №350 в кариерата си. Това се случи на 1/8-финалите на ATP 250 в Делрей Бийч.

Българинът срещна трудности с квалификанта Мичъл Крюгер, който предложи страхотна битка в първия сет, довеждайки събитията до тайбрек, завършил в полза на хасковлията - 7:6(4).

Във втората част обаче рутината на Гришо му помогна, за да затвори мача с 6:3 и така да се класира на 1/4-финалите в състезанието.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жаба Кикерица

    2 5 Отговор
    Едва е победил един анонимен тенисист ! А следващият ?
  • 2 Перо

    2 0 Отговор
    Това не е успех,а необходимост за продължаване напред за успеха! По тази логика излиза,че е успех,че играе тенис и може да участва в турнирите!
  • 3 Бостанджия

    0 0 Отговор
    Бряяяя такава уста отворил ,сякаш да каже ,че и 1/4 футов може да поеме ....