Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 12:00 1 016 0

Лотар Матеус за Хасан Салихамиджич: Явно осъзнава, че съм прав за проблемите на Байерн, щом съм го засегнал

  • лотар матеус-
  • хасан салихамиджич-
  • байерн мюнхен

Двете легенди на „баварците“ влязоха в открит конфликт помежду си

Лотар Матеус за Хасан Салихамиджич: Явно осъзнава, че съм прав за проблемите на Байерн, щом съм го засегнал - 1
Снимка: БГНЕС

Лотар Матеус и Хасан Салихамиджич влязоха в открит спор по повод представянето на Байерн Мюнхен в последно време, след като носителят на „Златната топка“ от 1990 г. публично обвини спортния директор, че е отговорен за слабостите в защитата на отбора.

Матеус първо посочи Дайот Упамекано и Люка Ернандез, като хората, които не отговарят на заплатите, които самият Салихамиджич им е договорил. Той смята, че именно финансовият аспект е причината Давид Алаба да си тръгне през лятото, а след няколко месеца същото да стори и Никлас Зюле.

Ръководителят на „баварците“ на свой ред неглижира изказването на бившия си колега, като заяви недвусмислено, че „не го интересува неговото мнение“.

Това предизвика нова реакция от бившия национален селекционер на България, който коментира, че явно го е засегнал с анализа си на ситуацията, но това само потвърждава, че е уцелил в „десетката“.

През този сезон Байерн Мюнхен записа някои кошмарни резултати, като онова 5:0 за Купата на Германия от Борусия Мюнхенгладбах и поражението от Бохум с 4:2 в шампионата през миналия уикенд. Последва и равенство 1:1 с Ред Бул Залцбург в Шампионската лига, с което се застрашава продължаването напред в турнира. Клубът дори вече рядко запазва „суха мрежа“, особено след контузията на Мануел Нойер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА