Last news in Fakti

12 Февруари, 2022 18:50 1 217 2

Новак шокира Байерн в навечерието на Шампионската лига

  • бохум-
  • байерн мюнхен

„Баварците“ едва не понесоха най-тежкото си поражение от началото на сезона

Новак шокира Байерн в навечерието на Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен инкасира четвъртата си загуба от началото на сезона в Първа Бундеслига, а по-изненадващото бе, че дойде срещу нова Бохум, който през септември получи цели 7 безответни гола от „баварците“.

Роберт Левандовски даде ранен аванс на Байерн и сякаш ни предстоеше поредният предвидим успех за тима на шампионите, но съдбата беше предвидила нещо по-любопитно.

Антуи-Аджей, Локадия, Гамбоа и Холтман направиха резултата 4:1 още преди края на първата част, като така със сигурност накараха мнозина да повдигнат удивено вежди, както на стадиона, така и пред телевизионните екрани.

Левандовски все пак вкара втори гол за тима си в 75' и това се превърна в шестия случай от началото на кариерата му, в който полякът бележи поне 25 попадения в шампионата.

Крайното 4:2 означава, че дистанцията между Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд може да се стопи на 6 точки, ако „жълто-черните“ победят Унион Берлин в неделя.

Бохум пък върви все по-уверено към оцеляването си в елита и ако формата на тима се запази такава до края, отборът няма да се завърне във Втора Бундеслига скоро.

Междувременно поражението на отбора на Юлиан Нагелсман идва само няколко дни преди 1/8-финалната среща с Ред Бул Залцбург.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дар за реализации

    0 0 Отговор
    На мен мощни хора са ми повлияли, точно заради това живота ми не е това , което трябва да бъди и не съм в състояние да правя хора истински и максимално шастливи !
    Заради тези хора аз не живея добре , а те настройват вас против мен !
    Те са хора, които искат България да бъди поробена за вечни времена !
    Давате ли си реална сметка за какво става въпрос ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.