Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 13:30 1 634 3

Милена Тодорова не успя да дочака шанса си в Пекин

  • милена тодорова-
  • пекин 2022-
  • олимпийски игри-
  • биатлон

Българката бе първа резерва за днешния масов старт

Милена Тодорова не успя да дочака шанса си в Пекин - 1
Снимка: БГНЕС

Масовият старт в биатлона днес се проведе без участието на Милена Тодорова, въпреки че българката бе първа резервна с оглед вероятността някой от останалите атлети да даде положителна проба за COVID-19 или да получи контузия, научихме от Gong.

Тодорова трябваше да изчака до 2 часа преди самото състезание преди да бъде освободена, за да се прибере у дома, макар, убедени сме, желанието ѝ да е било да се състезава във волната програма днес.

Така Владимир Илиев ще бъде последният българин на Игрите в Пекин тази година, докато официално не стане ясно дали ще се включи в днешния биатлон. Шансовете му обаче са доста по-малки, защото е трета резерва.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тишо

    4 1 Отговор
    Каква волна програма ви гони....мисирки.
  • 2 ААА СМЯХ

    2 1 Отговор
    АМА ВИЕ МИСИРКИТЕ, НА КАКВИ СЕНЗАЦИИ СЕ НАДЯВАХТЕ,... добре ще е ако после ви покажат новите си тату
    от игрите,.. Все пак сме пред Бахреин по класации
  • 3 Блага

    1 0 Отговор
    Важното е момичето да усети спортната треска трьпката че и тя е ходила до Китай Сега че не се пуснала да се попьрзаля пак е успех Колко спортисти има Латинска Америка например може би 10 човека Опит ще сьбере детето