Last news in Fakti

21 Февруари, 2022 14:26 6 214 2

Неймар с изненадващо изказване за бъдещето си

  • неймар-
  • футбол-
  • псж-
  • сантос

Голям фен съм на идеята да играя в Съединените щати, поне един сезон

Неймар с изненадващо изказване за бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Суперзвездата на Пари Сен Жермен - Неймар назова две страни, в които би искал да играе, преди да сложи край на кариерата си. Изненадващато обаче е, че той не спомена някое от европейските първенства. Бразилецът все още има много време на най-високо ниво със своите 30 години, но хвърли поглед в близкото и не чак толкова близкото бъдеще.

Ней вече прави сериозни планове преди края на настоящия му договор, който изтича през 2025 г., но добави, че в момента е фокусиран върху целите си с тима от френската столица.

„Развълнуван съм от шанса да се върна да играя в Сантос. Това, което наистина ми липсва, е да играя в моя град. Този стадион там е прекрасен“, започна той.

„Голям фен съм на идеята да играя в Съединените щати, поне един сезон“, добави бразилският №10 на парижани.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тити

    2 4 Отговор
    В Левски ще покориш цяла Европа.
  • 2 gost

    6 1 Отговор
    Фен е да играе в слабо първенство, но за много пари. Не е глупав.