Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 11:20 1 301 1

Италиански национал пред наказание заради скандално интервю

  • марко верати-
  • псж-
  • футбол-
  • лига 1-
  • интервю

От Комисията по етика към Френската футболна федерация сезираха Дисциплинарната комисия към Футболната лига за въпросното интервю и сега ще се обсъжда евентуална санкция

Италиански национал пред наказание заради скандално интервю - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският национал Марко Верати е заплашен от наказание заради интервюто, което даде пред “Канал+” веднага след края на мача на Пари Сен Жермен срещу Нант. Тимът му загуби с 1:3, а халфът беше изнервен от отсъжданията на рефера Микаел Лесаж.

“Тази вечер бяхме н*****и от съдиите. Те трябва да поемат своята отговорност”, изказа се Верати.

От Комисията по етика към Френската футболна федерация сезираха Дисциплинарната комисия към Футболната лига за въпросното интервю и сега ще се обсъжда евентуална санкция.

“Как е възможно този арбитър да ни покаже 10 картона (бел.ред. - 6 в действителност)?! - добави Верати. - Дори не можеше да се говори с него, нищо не можеше да се прави. Това е единственият съдия в света, с когото не може да се говори.”

Парижани смятаха, че защитникът на съперника Денис Апия е заслужавал да бъде изгонен. В самия край на първото полувреме въпросният играч на Нант задържа откъсващия се Килиан Мбапе на границата на пеналта. В първия момент съдията показа директен червен картон, но след разглеждане с ВАР прецени, че той не спира голова възможност и промени картона на жълт, а Апия остана на терена. По-късно бранителят извърши още едно сериозно нарушение, но не получи второ официално предупреждение.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бобо

    2 0 Отговор
    Н++++И ? И за какво ще го наказват момчето? Тази дейност отдавна не е срамна на Запад. Доже е въпрос на гордост- гей паради, шарени знамена, Оскари.... Това наказание звучи много хомофобско /дано уцелих политкоректната дума/.