Last news in Fakti

21 Февруари, 2022 18:00 1 771 0

Гари Невил прогнозира бъдещето на Ралф Рангник в Манчестър Юнайтед

  • ралф рангник-
  • гари невил-
  • манчестър юнайтед

Легендата на „червените дяволи“ не си представя, че германецът би се задържал дълго в клуба

Гари Невил прогнозира бъдещето на Ралф Рангник в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Ралф Рангник изпълнява ролята на временен мениджър в Манчестър Юнайтед до края на сезона и по всичко личи той не би искал да продължава с тази си длъжност повече от това. На същото мнение е и легендата на клуба Гари Невил, който коментира бъдещето на германеца пред Sky Sports.

Той смята, че опитният специалист ще се фокусира изцяло върху административната си дейност на „Олд Трафорд“, когато този пореден кошмарен сезон официално приключи.

Лошото за Юнайтед е, че клубът започва да губи харизмата си, защото е видимо, че правилата в тима се диктуват от футболистите, а не от наставника. Точно по тази причина Жозе Моуриньо не се задържа достатъчно дълго, нито Луис ван Гаал, а Оле Гунар Солскяер стана ясно, че е просто фигурата, която трябваше да опере пешкира в най-трудните моменти.

Сред спряганите имена за нов постоянен старши-треньор от месеци насам са Зинедин Зидан, Ерик тен Хаг и Маурицио Почетино.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА