Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 10:45 3 374 0

Ето ги двамата най-желани от Ман Юнайтед за мениджър на "Олд Трафорд"

  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • мениджър-
  • маурисио почетино-
  • ерик тен хаг

Идеята на шефовете на "Червените дяволи" е да започнат първоначални разговори с набелязаните кандидати, като постепенно да се стигне до конкретен избор на един от тях

Ето ги двамата най-желани от Ман Юнайтед за мениджър на "Олд Трафорд" - 1
Снимка: БГНЕС

Вече е ясен финалният списък с кандидати за постоянен мениджър на Манчестър Юнайтед, пише британският "The Athletic".

Според изданието временният наставник Ралф Рангник няма да продължи да води "червените дявили", каквито информации имаше, а ще бъде повишен в ролята на консултат, какъвто бе първоначалният план.

Двамата най-желани специалисти ръководството на Юнайтед са Маурисио Почетино и Ерик тен Хаг, но има и други набелязани имена, които за момента не са оповестени.

Идеята на шефовете на "Олд Трафорд" е да започнат първоначални разговори с набелязаните кандидати, като постепенно да се стигне до конкретен избор на един от тях.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА