22 Февруари, 2022 09:53 3 636 0

Гуардиола иска звезда на градския съперник

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • манчестър сити-
  • хосеп гуардиола-
  • висша лига

Пол Погба има договор с Манчестър Юнайтед до края на сезона и е свободен да преговаря с други клубове, а лично Гуардиола е пожелал Погба да заиграе на "Етихад"

Гуардиола иска звезда на градския съперник  - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола иска да привлече една от звездите на градския съперник Пол Погба като свободен агент през лятото.

28-годишният французин има договор с Манчестър Юнайтед до края на сезона и е свободен да преговаря с други клубове, а лично Гуардиола е пожелал Погба да заиграе на "Етихад".

Според испанските медии „гражданите“ ще искат да вземат няколко високопрофилни футболисти за новия сезон и заради това следят внимателно ситуацията около световния шампион с Франция.

Бившият клуб на французина Ювентус, Барселона, Реал (Мадрид) и ПСЖ също следят ситуацията и ще опитат да подпишат с халфа, който все още не е влязъл в преговори с "червените дяволи" за подновяването на сегашния си договор.
Световният шампион с "петлите" от Мондиал 2018 в Русия има 39 гола и 50 асистенции в 224 мача за Юнайтед, като 9 от попадения са през този сезон в 18 двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА