Last news in Fakti

23 Февруари, 2022 00:00 2 599 0

Челси се справи без проблеми с шампиона на Франция

  • челси-
  • лил-
  • шампионска лига

Ромелу Лукаку остана неизползвана резерва в мача

Челси се справи без проблеми с шампиона на Франция - 1
Снимка: БГНЕС

Челси постигна победа с 2:0 над шампиона на Франция Лил, за да си подсигури на практика класирането на 1/4-финалите в тазгодишното издание на Шампионската лига в опит да защити титлата си от миналата година.

Томас Тухел реши най-накрая да остави Ромелу Лукаку на резервната скамейка, след като заложи на белгиеца в 10 поредни срещи, но той разочарова мач след мач. Вместо него на върха стартира Кай Хаверц в ролята на „фалшива деветка“ и младокът не разочарова, вкарвайки гол още в 8'.

След почивката Кристиян Пулишич вкара красиво попадение, за да увеличи разликата в полза на англичаните.

„Песовете“ се постараха много, за да стигнат поне до гол на „Стамфорд Бридж“, но насреща си имаха отбор, който умее да контролира събитията на терена и да допуска малко опасности пред своята врата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА