Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 09:16 2 199 13

Скандален бос на Стяуа: Няма да привличаме ваксинирани, защото те губят силата си!

  • джиджи бекали-
  • стяуа букурещ-
  • футбол-
  • ваксини-
  • ваксинирани

На Рапид играчите изглеждаха така, сякаш ще припаднат

Скандален бос на Стяуа: Няма да привличаме ваксинирани, защото те губят силата си! - 1
Снимка: БГНЕС

Стяуа Букурещ няма да привлича ваксинирани футболисти занапред, заяви скандалния собственик на клуба Джиджи Бекали.

Политикът, който през 2013 гоидна бе осъден на 3 години затвор за корупция, обяви, че имунизираните срещу COVID-19 нямат шанс да бъдат привлечени в Стяуа, предава Telegraph.bg.

„Ваксинираните губят силата си“, заяви Бекали.

„Това е научно. Не сте ли го виждали с Клуж? На Рапид играчите изглеждаха така, сякаш ще припаднат. Всички ваксинирани губят сила! Виждам го и при моите. Не засяга някои, но засяга по-старите”, убеден е той.

Изказването му предизвика ответна реакция от правителството, което се бори срещу антиваксърските настроения, характерни за Балканитe.

В изявление на официалната страница във Facebook на националната информационна платформа на правителството се посочва, че „Ваксинираните футболисти НЕ губят сила, след като са ваксинирани срещу COVID-19! Няма проучвания, които да подкрепят подобни странности. Ваксинацията не влияе на представянето. От друга страна, има достатъчно проучвания, които показват, че COVID-19 може да остави дългосрочни последици у боледувалите, и те могат да повлияят на представянето на футболистите“.

Румъния е предпоследна сред 27-те страни от ЕС по процент напълно ваксинирано население (над 41%, според данните на американския университет "Джонс Хопкинс"), последна е България с под 30%.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    38 2 Отговор
    Кажи си направо, заразили са ги със СПИН.
  • 2 /////

    48 0 Отговор
    Кое му е скандалното, хаха?
  • 3 Хахаха...

    39 0 Отговор
    Няма какво да кажа.
  • 4 Майна

    53 2 Отговор
    Това е ИСТИНАТА!! ИСКАТ ОСТАВКАТА НА УРСУЛА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА!!! КЪДЕ Е ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ЕВРОДЕПУТАТИТЕ, КОИТО ДАДОХА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА! ПУБЛИКУВАТ СЕ НАВСЯКЪДЕ НОВИ ,И НОВИ ФАКТИ ЗА ИЗМИРАНЕ НА ИМЖЕКТИРАНИ!!
  • 5 Пич

    51 2 Отговор
    Хахаха... Тоя се изказа много политнекоректно !!! Направо ги удари зад врата...!!! Хахаха...
  • 6 Display

    38 0 Отговор
    Ние сме най добре, под 30%........и те са много, ама балами има..........

    Коментиран от #12

  • 7 Фуфа

    26 2 Отговор
    Ще правим първенства и турнири само за ваксинирани
  • 8 асдсдадс

    30 0 Отговор
    Човека им казва от лични наблюдения, обаче те едно си знаят - "Няма проучвания, които да подкрепят подобни странности. ".... да бе. Освен да няма.
  • 9 Фддд

    22 0 Отговор
    Браво на Бекали! Така трябва срещу сащническата агресия над човечеството!
  • 10 Гларус

    26 0 Отговор
    Какво да кажа - колега на 30 преди ваксинирането участваше във велоклуба, правеха по 100 км на ден в пресечени местности. След две дози фазер почна умора, проблеми с пулса, после го тръшна ковида, изкара го тежко. Сега е като старец, говори бавно, забравя, излизаме на разходка, той се уморява и спираме да почиваме. Изкарах по-тежко от него ковид, защото направих двустранна пневмония, ама сега съм си като преди, имам тонус, поддържам се. И на години съм къде по-голям от него. Не знам какво има в тия вакси, ама са пълен шит и никого не пазят. Един ваксан приятел в момента кара ковид за трети път. Все хора, дето ги познавам лично.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 нннн

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Display":

    Част от тия 30 процента бяха принудени, за да могат да ходят на работа и да хранят децата си. Нямам нищо против доброволната ваксинация, но насиливто е отвратително и подсъдно.
  • 13 Браво

    4 0 Отговор
    Не е трудно да се докаже "ползата" от Факсините. Достатъчно е да се съберат данните за дали фира футболисти, публикувани даже и в продажните агитационни фашистки медии.