Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 11:31 818 2

Спряха футбола в Украйна минимум за месец

  • украйна-
  • футбол

Остават съмнения и за провеждането на плейофа на Украйна срещу Шотландия в Глазгоу, която е насрочена за 24-и март

Спряха футбола в Украйна минимум за месец - 1

Висшата лига на Украйна е поставена на пауза за минимум един месец, след като Русия започна пълномащабна инвазия в страната. ​Лигата потвърди новината чрез официалния си уебсайт след въвеждането на военно положение от президента на Украйна Владимир Зеленски.

След зимната пауза, шампионатът трябваше да бъде рестартиран в петък (25.02.). Остават съмнения и за провеждането на плейофа на Украйна срещу Шотландия в Глазгоу, която е насрочена за 24-и март.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УРКО II

    4 0 Отговор
    Чувам как бившия премиер Борисов, който е бъдещ обвиняем за корупция и национално предателство - да говори как стотици привърженици на ГЕРБ са се обадили в централата им, за да поискат да приемат бежанци от Украйна. Съветвам никой да не се доверява на подобни “инициативи”, защото герберите ще им вземат такса по 100 евро на човек за всеки ден. Сигурно искат да ги ограбят, ако имат пари, злато или каквото имат за ограбване. Накрая ще ги сложат в чували и ще ги пратят на Путин. ВНИМАВАЙТЕ С ГЕРБ!
  • 2 WhiteNoise

    1 0 Отговор
    е той мача е чак на 24-ти март. да тръгват пеши и ще са баш навреме