Last news in Fakti

25 Февруари, 2022 20:15 2 367 2

Обявиха къде и кога ще се бият Фюри и Уайт

  • тайсън фюри-
  • дилиан уайт-
  • уембли-
  • wbc

Британската битка за титлата в WBC ще се състои съвсем скоро

Тайсън Фюри официално ще защитава титлата си срещу Дилиан Уайт, след като WBC притисна „Събирача на трупове“ да подпише или да се откаже от шанса си в началото на седмицата. След това отне само няколко дни, за да бъдат уговорени всички подробности около боя, включително арената и датата на събитието.

Националният стадион на Англия „Уембли“ ще се превърне в дома на бокса на 23 април тази година, обявиха официално от Top Rank Boxing.

Това ще е първото завръщане на „Циганския крал“ у дома след 4 години, така че очакванията към битката са огромни, защото насреща му е още един от местните любимци.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пулев

    1 1 Отговор
    Аз съм по бял от тях и пия повече
  • 2 Във

    2 0 Отговор
    Зайчарника на Боко ще се бият и той ще гледа сеир и ще вика: глей ги тия толупи