Last news in Fakti

27 Февруари, 2022 18:43 1 938 0

Реал Мадрид подготвя нещо грандиозно

  • реал мадрид-
  • селекция-
  • килиан мбапе-
  • ерлинг халанд

„Лос Бланкос“ ще подари незабравимо лято на феновете си

Реал Мадрид подготвя нещо грандиозно - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид изглежда много вероятно най-накрая да привлече Килиан Мбапе през летния трансферен прозорец, но в същото време „Лос Бланкос“ ще се стремят да привлекат и звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд, твърди „Marca“.

Бъдещето на Мбапе е почти ясно, след като той отхвърли предложението за „празен“ чек от Пари Сен Жермен. Говори се, че той вече има устна договорка с „Белия балет“ и ще се присъедини към мадридчани след изтичане на договора му с ПСЖ.

С приближаването на французина към испанската столица, Халанд се очаква да бъде най-искания играч през летния трансферен прозорец. Отборите на ПСЖ, Барселона и Манчестър Сити са сред останалите кандидати за норвежеца, но предпочитаната дестинация на самия играч си остава „Сантиаго Бернабеу“.

Изданието съобщава, че в Реал вярват, че Мбапе и Халанд са идеално съвместими и това мнение се споделя от Мбапе, който може да играе навсякъде в атакуващ план, с което може да остави Халанд да играе като чиста „деветка“.

Твърди се, че на „Сантиаго Бернабеу“ ще имат и достатъчно финанси, за да си позволят да плащат заплатите на Мбапе и Халанд, въпреки че се очаква те да бъдат близо 2 милиона евро на седмица. Мадридчани обаче се очаква да освободят доста пари в бюджета си през лятото, когато клубът ще се раздели с Иско, Гарет Бейл и Марсело, а има шанс и Еден Азар да се завърне в Челси, което сериозно ще развърже ръцете на Флорентино Перес.

Барселона също се интересува силно както Мбапе, така и от Халанд това лято, като се твърди, че президнетът Жоан Лапорта е контактувал с близките на Мбапе няколко пъти относно възможността той да премине на „Камп Ноу“. Въпреки че французинът едва ли ще премине в Барса това лято, възможността това да стори Халанд все още е може да стане и Лапорта вече е имал срещи с агента на нападателя Мино Райола.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА