Last news in Fakti

23 Февруари, 2022 14:51 2 547 0

Реал Мадрид остава единствената опция пред Мбапе

  • килиан мбапе-
  • реал мадрид-
  • псж-
  • футбол-
  • трансфер

Аз съм от Барса, но синът ми Килиан е от Реал Мадрид, казва бащата на Мбапе през 2017 година

Реал Мадрид остава единствената опция пред Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС

Отборите на Ливърпул и Манчестър Сити вече са извън борбата за подписа на звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Както е известно, световният шампион може да напусне парижани без пари това лято, след като договорът му изтича.

„Sport“ твърди, че опциите пред Мбапе се стесняват, като Ливърпул и Ман Сити вече са вън от надпреварата за подписва му. Негов трансфер в Барселона също няма да се осъществи, тъй като и трите заинтересовани клуба са получили отрицателен отговор всеки път, когато попитат за възможността да го прилекат.

Така единствената опция, която остава за Мбапе, е мечтаният му трансфер в Реал Мадрид. Естествено остава и вариантът нападателят да удължи престоя си на „Парк де Пренс“.

Изданието припомня, че бащата на Мбапе – Уилфред, е заявил следното през 2017 година:

„Аз съм от Барса, но синът ми Килиан е от Реал Мадрид. Ако отиде в Барса сега, той никога не може да отиде да играе за Реал. Ако отиде в друг клуб, винаги може да отиде в Мадрид“.

Въпреки че играе заедно със седемкратния носител на „Златната топка“ Лионел Меси и Неймар, Мбапе продължава да мисли единствено за Реал, въпреки че отбеляза победното попадение срещу тях в първия 1/8-финален сблъсък между двата тима в Шампионската лига преди седмица.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА