Last news in Fakti

27 Февруари, 2022 19:12 983 2

Директор в Левски успокои „сините” фенове

  • левски-
  • лиценз-
  • ивайло ивков-
  • иво ивков-
  • левскарска среща

„Считам, че Левски ще получи лиценз”, каза Ивайло Ивков

Директор в Левски успокои „сините” фенове - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори след левскарската среща в Радомир. Той заяви, че клубът ще получи лиценз и добави, че на „Герена” имат план как да преодолеят казуса „Насиру”.

„Всяка среща е уникална. Няма да спрем с тези срещи, напротив, ще станат още по-чести. Надявам се до лятото да приключим с тази фаза на тежък период и да мислим за надграждане. Хората са различни и уникални, много е хубаво”, започна Ивков.

„Считам, че Левски ще получи лиценз. Няма да споделям притеснения. Днес е ден за радост. Вчера имаше хубав мач, миналата събота беше фантастично събитие, което изпълни душата на много хора. Основната ни цел е отборът да играе непримирим футбол и да се харесва на хората. Те да дойдат на стадиона и по този начин ще се види колко важен е Левски за бизнеса, за да рекламират. Това е в най-общи линии, за да оцелее”.

„Към момента с Насиру няма споразумение, обаче имаме план как да преодолеем това”, завърши Ивков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Демек

    1 1 Отговор
    Превеждайте 💸. Кога друг път са ходили по села и паланки за среща с фенове. Еле Насо къв л@йнянко беше кът футболист. Мислеше ,че е Марадона на Балканите.
  • 2 MoloDec09092016

    1 0 Отговор
    Лош Левски и лоши левскарш! Трябваше отдавна да са припознали, а още се опитват да спасят клуба си! Колко по-лесно е да припознаеш отбор с ЕИК, да го доведеш в София барабар с играчи, треньори, СТюд и да му смениш името? Накрая хвърляш кютек но децата от ДЮШ и гълташ на “Аз ши въ издържам!”…