Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 12:20 1 160 2

Шеф в Левски: Треньорският екип си получава заплатата редовно, само Мъри не е вземал нищо

  • левски-
  • станимир стоилов-
  • ивайло ивков-
  • иво ивков

Мъри е най-важният човек в Левски

Шеф в Левски: Треньорският екип си получава заплатата редовно, само Мъри не е вземал нищо - 1
Снимка: БГНЕС


Футболистите и служителите на Левски ще получат днес по една заплата. Това разкри изпълнителният директор на „сините” Ивайло Ивков в предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

Той добави, че единствено Станимир Стоилов все още не е получил месечните си възнаграждения и ръководството се възползва от това.

„Мъри е най-важният човек в Левски. Към момента са две, но от утре ще има по една неизплатена заплата, както за първия отбор, така и за административния екип”, обяви изпълнителният директор на „сините” снощи.

„Треньорският екип си получава заплатата редовно, с изключение на Станимир Стоилов. Тук навлизаме в теми, които аз няма да коментирам. Стоилов не е за заплата към момента в Левски и ние като ръководство се възползваме от този факт. Това не значи, че вечно ще остане така. Не плащаме всичко навреме. Чувствам се неудобно от това, макар вината да не е моя. Повечето хора подхождат с разбиране”, добави Ивков.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    2 1 Отговор
    Ари ве шм..ки,съберете и за Мъри някоя друга заплата.Той го заслужава.
  • 2 Bai...

    1 2 Отговор
    Ха, ха! Няма по-големи клоуни !