Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 10:23 1 638 16

Шеф на Левски: Ако някой трябва да има притеснения, това е Хубчев

  • ивайло ивков-
  • иво ивков-
  • левски-
  • петър хубчев-
  • футбол

Всеки ден се притеснявам за поне 5-6 неща

Шеф на Левски: Ако някой трябва да има притеснения, това е Хубчев - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, коментира изявлението на бившия треньор на тима Петър Хубчев, че ще извади документи, свързани с клуба. Шефът на "сините" беше гост в предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT.

"Всяко разсрочване на задължения е добра новина. Казах, че съм разочарован от сделката с Хубчев още преди няколко месеца. Считам, че това са грешни суми. Това нямаше как да се случи без помощта на генералния спонсор. Хубчев и още един от помощниците му разсрочиха оставащите три вноски на шест. Не съм сигурен, че ще се спасим, но вярвам, че това ще стане. На прав път сме, хората ни го показаха в събота. Имаме ресурса да успеем. Винаги може да дойде най-лошото. Обичам да гледам реалната картинка. Левски е във възход, Левски има всички шансове да се върне, където му е мястото, но няма да стане бързо”, каза той.

"Левски не може да се притеснява от документите, които ще извади Хубчев. Нямаме притеснения. Ако някой трябва да има притеснения, това е той. Ние работим Левски да се стабилизира финансово. До голяма степен успяваме. Левски е на прав път и най-вероятно ще вземе лиценз. Всеки ден се притеснявам за поне 5-6 неща”, добави Ивков.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 xXxX

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Онзи":

    Хубчев може да се притеснява основателно, както твърди тоя г-н.

    Ако Левски сложи тирето, Хубчев ще види пари през крив макарооон.

    П.С. Слава на Украйна!
  • 5 ГЕРЕН

    4 3 Отговор
    МОЖЕ МОЖЕ ИВКОВ. КОЙ ЗНАЕ ЩО СА ПРАВИЛИ ТЕЗИ ПРЕДИ ВАС?!???.
    И СИРАКОВ Е В КЮПА. ТО НЕ МОЖЕ ТАКА ХОП И ВЪН. ТЕЗИ СА ВЗИМАЛИ МНОГО ПАРИ. ТРЯБВАЛО Е ДИПЛОМАТИЧНОСТ. А НЕ БЕГАЙТЕ
    НЕ СТЕ НИ НУЖНИ. А ХУБЧЕВ Е СЛАБ ТРЕНЕР В ЛЕВСКИ НИЩО НЕ НАПРАВИ. А ИМАШЕ ВСИЧКО. ИМАШЕ МНОГО ПАРИ. МЪРИ Е С КЛАСИ НАД ХУБЧЕВ И ПЕТОРЧО.
  • 6 Норге

    5 2 Отговор
    С две думи му казва-Няма да платим.
    Прави,струвай..няма да ти платим.
    Сини отреепки!

    Коментиран от #7

  • 7 Левски

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Норге":

    Ти грамотен ли си? С две думи от 400 000 евро дължащи неустоики и лихви са платени 200 000 евро. Останалите 200 000 вместо на 3 вноски ще се платяр на 6.Хубчев не може нищо да направи вече, дори и да не беше се съгласил това не е много гилям товар за Левски дали ще плаща на месец по 70 000 евро или по 35 000 евро.
  • 8 big

    5 1 Отговор
    Има ли осъдителна присъда срещу Левски? Има! Трябва ли да плаща Левски? Трябва! За какви документи става дума? Те са били предоставени в съда и по тях са осъдени! Става дума да се предоставят на феновете, за да разберат по какъв начин ги лъжат шефовете!

    Коментиран от #9

  • 9 Левскар

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "big":

    И как точно ни лъжат? Ние знаем как стоят нещата от юридическа гледна точка никой никого не лъже. Феновете гледат от морална гледна точка, не всичко на този свят е пари приятелю има и морал, чест, дистоинство, съпричастност. Няма как една година да не работиш и да искаш пари та и лихви. Няма как 5 от най-хубавите години да прекараш с един клуб и после да искаш от публиката да ти плащат неустоиките. Хубчев направи своят избор той вече е никой за Левски, както и ние за него явно.

    Коментиран от #10, #15

  • 10 Ами

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Левскар":

    Глупости ! Дават акции на Сираков и той уволнява наред. И очаква всеки да се съобразява с него. И кой плаща ? Той ли ?Помисли!

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Левскар

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ами":

    Ти мисли. Ти сам го каза кой плаща, Сираков ли? Не не плаща Сираков и в момента Сираков е на заден план. Има си Иво Ивков, който отговаря за финансиите и административната част и Стоилов за техническата част. Хубчев не наказва Сираков а наказва феновете на Левски. И изобщо тази мисъл за наказание за отмъщение на колко години е Хубчев? Аз дори и по кофите да ровех така съм научен всичко на този свят трябва да се заслужи, изработи и също бъди съпричастен, защото колелото се върти. Ей го на последният пример със Сакалиев. ЦСКАрите и не само те му помогнаха щото човека заслужава. Утре знаеш ли дали Хубчев няма да има нужда от помощ, никога не казвай това на мен няма да се случи.

    Коментиран от #13

  • 12 Ами

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ами":

    Продължавам. Именно ,както казваш ,чест и достойнство са заложени. Идва някой и то заевява ,че си некадърен и чао
    Ей ти 2 заплати и са оправяй. Че си поканил ,екип и правил планове. Ха,Насо Ко го еве. Не съм фен на Хубчев ,но е прав и морално.
  • 13 Ами

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Левскар":

    Ти може да си принципен, но Сираков не е ! Не му се връзвайте! Не съм чорбар,бях фен на Тракия(Ботев) Пловдив ,80 - те години. Отбора играеше най- красивия футбол тогава .

    Коментиран от #14

  • 14 Левскар

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "Ами":

    Какво общо има Сираков в цялата работа, че го намесвате? Бил го уволнил, да ходи Хубчев да се разправя със Сираков да се разберът като мъже. Защо трябва да страда Левски? Сякаш Хубчев е първият и единственият уволнен треньор? Да се разберът не са деца. Истината е, че Хубчев е алчен за пари само пари са му в главата. Като дойде на Герена ще го заринем със стотинки, дано да му стигнат да си изпере съвестта.
  • 15 big

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Левскар":

    Защо поставяш твоя морал пред този на Хубчев? Добър, лош, има договор и в него всичко е споменато, неустойките също. Не знам дали напълно съзнателно той е подписал договора като германски гражданин или случайно, но това е един голям + за него. Предполагам, че между Хубчев и Сираков има история и втория е направил абсолютна простотия: или той е пълен глупак или тези около него! Няма никакво друго обяснения за неговите действия в клуб, който е пред фалит!
  • 16 Алито от София

    0 0 Отговор
    Малко трудно Хубси ще загуби, на времето кой играл кой не играл в ЦСКА сега си търси парите, но защо като има нещо друго не го показват, Хубси имал документи, покажи, само говорят и нищо насреща, изглежда има нещо между Хубси и Раев, но защо мълчат, скоро ще има изненади, а и защо Хубчо да наказва феновете, да излезат и кажат защо леWCки стигна до тук и всичко да е ясно, да чуят феновете и да си направят сметка дали наистина си заслужават тези жестове, трябва да се оправи футбола в България, който е виновен да си понесе наказанието