Last news in Fakti

5 Март, 2022 22:22 716 0

Щутгарт най-после победи

  • щутгарт-
  • борусия мьонхенгладбах-
  • 3:2-
  • бундеслига

“Швабите” вече имат 22 точки в Бундеслигата

Щутгарт най-после победи - 1
Снимка: Facebook

Щутгарт постигна впечатляващ успех с 3:2, след като губеше с 2:0 към 35-тата минута, като домакин на Борусия (Мьонхенгладбах) в мач от 25-ия кръг на Бундеслигата. Преднина на футболистите на Ади Хютер дадоха Аласан Плеа (14’) и Маркъс Тюрам (35’), но Ватару Ендо (38’), Крис Фюрих (51’) и Саша Калайджич (83’) постигнаха пълния обрат за “швабите”.

С тези три точки “швабите” вече имат 22, заемат 17-тото място в класирането и продължават борбата си за оцеляване в немската Първа Бундеслига.

Борусия (Мьонхенгладбах) от своя страна е на 13-то място, но само със 27 точки и също продължава да е в битката за оцеляване, макар да диша по-спокойно от тимовете зад себе си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА