6 Март, 2022 17:04 2 550 9

Мъри: Омръзна ми да се занимавам със страхливи хора! Нямаше футбол!

  • левски-
  • цска-
  • станимир стоилов-
  • вечно дерби

От понеделник нашият клуб алармира да се включи отоплението на националния стадион

Мъри: Омръзна ми да се занимавам със страхливи хора! Нямаше футбол! - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе бесен след дербито с ЦСКА, завършило без голове на стадион „Васил Левски”. Специалистът бе видимо ядосан от факта, че главният рефер не е взел решение да прекрати мача след първоначалното прекъсване в 15-ата минута и да се доиграе 24 часа по-късно.

„Футбол се игра 10 минути. Нашият отбор започна със самочувствие, агресивно, контролирахме нещата, но после стана повече битка и единоборства. След 15-ата минута нямаше футбол. Омръзна ми да се занимавам със страхливи хора, на които им се плаща да взимат правилни решения за футбола. Който и да беше победил, нямаше как да кажем, че това е било футбол. След прекъсването му казах на съдията, че това не е терен за футбол. В България никой не взима решения, за това, за което му се плаща”, коментира Мъри Стоилов.

"Мисля, че от понеделник нашият клуб алармира да се включи отоплението на националния стадион. След като има снеговалеж, прекъсваш мача и се доиграва 24 по-късно. Трудът ни отиде изцяло на вятъра. Играхме 15 минути, а след това виждате какво стана. Отдавна казахме, че първенството ще почне след 10 май. Ако на хората им харесва да играем снежни точки, ще играем. Какво можем да коментираме днес.

Почти 45 минути с човек по-малко проявиха старание. Но исках да ги видя как ще играем на прекрасен терен. Нашите млади момчета щяха да играят добър футбол.

Аз, като треньор и феновете искахме да видим дали сме готови да играем срещу първите два тима от класирането. Преди три месеца на Царско село, когато хората бяха сложили червени линии казаха, че ВАР не работи. Аз исках да гледам футбол и да видим кой е по добър на терена”, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мърли

    19 11 Отговор
    с какъв акъл помагаш на мафията в бфс и левски?
  • 2 ФАБ-500

    18 10 Отговор
    Шоколадовите футболисти умираха от студ
  • 3 Мим

    12 13 Отговор
    Мъри за това не се ядосвай,проблема е друг,че ни оттяза с изгонването на Цунами.Имам предвид 1 ви я картон..
  • 4 ГЕРЕН

    23 9 Отговор
    КАКТО ВИНАГИ ТОЧЕН И ИСКРЕН ЧОВЕК. НЕ НАПРАЗНО ЙОВОВ КАЗА.:
    ЧЕСТЕН И ДОБЪР ЧОВЕК Е МЪРИ.
    И АЗ ТАКА МИСЛЯ. УСПЕХИ. ЧОВЕКО.

    Коментиран от #5

  • 5 Сашо

    18 10 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРЕН":

    Защо мълчи и не коментира дълговете на неговия клуб, ако не беше това калпаво според него БФС, Левски трябваше още миналата година да е изхвърлен от А-група.
    Удоно мълчи и не коментира, обаче!!!

    Коментиран от #6, #8, #9

  • 6 Фершел

    12 7 Отговор

    До коментар #5 от "Сашо":

    Дреме му намърко взима триесе иляди заплата и си тупа филтъра
  • 7 Кики

    8 4 Отговор
    Ти пък си същия мишок, безполезно човече
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ЗАЩОТО ПИЧ

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "Сашо":

    ГИ ДО ГОВОРИХА РАЗСРОЧИХА И СЕГА НАЙ ПРИЛЕЖНО СИ ГИ ПЛАЩАТ. А ВИЕ СТАНАХТЕ СЪС ТИРЕ ЗАЩОТО ГАНЬО И СТОИЧКОВ ВИ ГО ТУРИХА. И НЕ ПЛАЩАХА. А НА НОВО БЕЗ ДЪЛГОВЕ, НО С ТИРЕ ЛИТЕКС ЕТРОПОЛЕ.