Last news in Fakti

6 Март, 2022 17:17 2 029 6

Стойчо Младенов: Лоша организация за мача! Нямахме късмет, за да победим!

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • левски-
  • вечно дерби-
  • футбол

Срещу Турицов имаше дузпа, защо не бе гледана?

Стойчо Младенов: Лоша организация за мача! Нямахме късмет, за да победим! - 1
Снимка: БГНЕС

Стойчо Младенов даде мнението си за двубоя на неговия ЦСКА срещу Левски. Старши треньорът на "червените", подобно на колегата си Станимир Стоилов бе на мнение, че двубоят е трябвало да бъде отложен.

"Лоша организация за мача. Трябваше да дойдем и да викаме за червените линии и топки. Това затруднява съдията. Първото имаше само битка. Всеки се стремеше с дълги пасове да изненада противника. През второто имахме надмощие над Левски. Нямахме късмет, за да победим. Имахме три стопроцентови положения. Срещу Турицов имаше дузпа, защо не бе гледана? Краев задържа наш играч за фланелката, просто имаше двоен аршин в някои отсъждания", започна гневно Младенов.

"Не знам каква е ползата да играем днес. Най-гледаните клубове играха в такива условия. Теренът ни принуди да играем грозно. През второто, на разчистен терен имахме възможности. Атакувахме масирано. Центриранията ни не бяха много точни. Когато доминирахме имахме ти 100%-ови положения", продължи наставникът.

"Когато се срещат тези два отбора, трябва да отбележиш. Имахме ситуациите, но по чудо не влязоха. Гонитбата за титлата обаче продължава. Няма да се отказваме, защото и те ще губят точки. Имаме и директен двубой", завърши Младенов.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    10 11 Отговор
    Ииииии Петпрчо като се събуди беше ли се изпотил ? Ако е да болен си, ако е не за психиатър си. Но при всички случаи си за лекар специалист. Ходи докато е време, че после няма смисъл.
  • 2 лустрация

    17 2 Отговор
    в бфс останаха само тарикати от епохата на мутрите
  • 3 Ами да ама

    3 10 Отговор
    А резултатът, Павелчо!? Беше ли на мача !?
  • 4 2020

    13 12 Отговор
    Стойчо Мрънкалото - сега космите му пречели. Не може ли да разбере, че просто не става за треньор. Реферът - виновен, а бе плоско тарикатче - 30 минути играете с човек повече!!!!!! Кой ти е виновен, че сганта от ритнитопковци не могат да уцелят топката.
  • 5 3.14К

    7 10 Отговор
    Стойчо заедно с екипа си, Вилсдухт, Жеферсон, Йомов, Мухар, даже и Барана, който тича като момиче, Гришата каквото може да продаде и да пътуват. По безидеен и примитивно играещ отбор няма в групата. Левскарите като мотивация и игра бяха по-добре и благодарение на Железов(три измислени фала на пенала), можеха и да победят. Железов, като вътрешен човек трябва да го пуснат на изнасилвачите от бургаския затвор.
  • 6 Само Хебър

    10 10 Отговор
    Не Тройчо , само треньора ви попречи да победите ! С човек повече от 55 -та минута да правиш ТРИ смени в 93-та минута (при 0:0) ??? Къде ги продават тия треньорски дипломи бе майсторе ? ...