Last news in Fakti

7 Март, 2022 11:20 4 287 2

Скандал: Роналдо избягал сърдит в Португалия

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

37-годишният нападател бил категоричен, че може да помогне повече като част от стартовите 11

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо реагирал доста подозрително, след като се оплакал от контузия на хълбока и е заминал за Португалия. Реакцията му е била следствие на решението на мениджъра Ралф Рангник да не го пусне титуляр във вчерашното градско дерби с Манчестър Сити (1:4).

Според „Сън“, Роналдо бил шокиран от намерението на Рангник да не го ползва в стартовия състав срещу „гражданите“. Германският мениджър обяснил, че предпочита да заложи на по-свежи футболисти от началото на мача, а португалецът ще бъде по-полезен с поява на терена като резерва.

37-годишният нападател бил категоричен, че може да помогне повече като част от стартовите 11. Той бил разочарован, че няма да е титуляр.

След това заявил, че има контузия на хълбока, за която има потвърждение от лекарите на Манчестър Юнайтед. Роналдо отсякъл, че по-топлото време в Португалия ще му помогне за по-бързото възстановяване и заминал директно за родината си.

Решението на петкратния носител на „Златната топка“ изненадало неговите съотборници, тъй като през седмицата той тренирал доста усърдно в очакване на дербито. Именно затова те останали шокирани от решението му да напусне хотела на отбора още в събота вечерта и да отлети за Португалия.

Още по-интересни са подозренията, че вероятно Кристиано Роналдо сам е разпространил информацията, че няма да играе срещу Манчестър Сити. Новината за първи път се появи в „Инстраграм“ профила cr7.0_lendario, който е следван от футболната звезда. Публикацията, че португалецът няма да е в състава срещу „гражданите“ пък е харесана от неговата сестра Катя Авейро.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анинимоус

    2 0 Отговор
    Бяга и тоа в бункера си
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.