7 Март, 2022 12:47 1 968 4

Гуардиола разкри кой е най-трудният съперник в кариерата му като мениджър

  • манчестър сити-
  • хосеп гуардиола-
  • пеп гуардиола-
  • ливърпул-
  • висша лига-
  • манчестър юнайтед

Най-големият успех за един мениджър се постига тогава, когато отношението на футболистите му към игровия процес не се променя дори след три титли за четири години

Гуардиола разкри кой е най-трудният съперник в кариерата му като мениджър - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на Манчестър Сити не за загубили желанието си да печелят трофей след трофей и играта им в градското дерби от английското първенство срещу Юнайтед е доказателство за това, категоричен е мениджърът на отбора Хосеп Гуардиола. Шампионите надиграха категорично "червените дяволи" и спечелиха с 4:1, което отново им даде шест точки преднина на върха в класирането срещу Ливърпул.

"Най-големият успех за един мениджър се постига тогава, когато отношението на футболистите му към игровия процес не се променя дори след три титли за четири години", каза той след победата, спечелена с по два гола на Кевин Де Бройне и Хаким Зиеш.

"И през този сезон наш директен съперник за титлата е Ливърпул, а това е най-трудният опонент, който съм срещал в кариерата ми като мениджър. Всеки трофей, спечелен пред Ливърпул, е най-огромен успех за мен и за целия ни отбор".

Сити се оттегли на полувреме срещу Юнайтед с крехка преднина от 2:1, но през втората част отборът на Гуардиола доминираше тотално.

"Второто полувреме бе далеч по-добро от първото и всъщност смятам, че то бе най-доброто ни от години насам. Не забравихме, че Юнайтед е без загуба в осем поредни мача и играхме на лимита на възможностите ни. Държахме играта под контрол и когато те решаваха да тръгнат напред, ние намирахме пукнатини в отбраната им", каза още каталунецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    5 0 Отговор
    не знаех, че хаким е минал при гражданите... рома абрамович дали знае? ограмотявайтесебе!
  • 2 така е

    3 0 Отговор
    С ТАКИВА НЕГРАМОТНИ МИСИРКИ И МЕСИ ЩЕ ГО ПРАТЯТАТ В МАН СИТИ ВМЕСТО,Р. МАРЕЗ.
  • 3 Ivan

    0 0 Отговор
    Пропуснал съм трансфера на Зиеш в Сити ,че и голмайстор е вече Браво евала Зиеш 😆😆😆
  • 4 Намерете си свестни редактори

    1 0 Отговор
    Не стига че преписвате статиите от други сайтове ами допускате грешки. Аре по-сериозно!!!