Last news in Fakti

8 Март, 2022 12:12 1 257 5

Станимир Стоилов подготвя изненада за гостуването на Лудогорец

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • лудогорец-
  • футбол

Двубоят срещу лидера в класирането е в неделя 17:45 часа

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов подготвя изненада за гостуването на Лудогорец. Двубоят срещу лидера в класирането е в неделя (17:45 часа)."Сините" имат кадрови проблеми за визитата в Разград. Наказани за двубоя за левият бек Цунами и дефанзивният халф Андриан Краев.

Келиан ван дер Каап се появи като резерва срещу ЦСКА. Той влезе на терена след изгонването на Цунами.

Нидерландецът застана редом до Сундберг в центъра на отбраната, а Кордоба бе пратен вляво. Очаква се обаче конфигурацията срещу Лудогорец да бъде съвсем друга. И няма да е изненада, ако Ван дер Каап бъде използван като дефанзивен полузащитник.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рамбо

    3 3 Отговор
    НАй голямата изненада би било ако Раев и сие платят данъците и задълженията си към държавата. Всико друго са приказки за наивните наркофенчета от Герена

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Левски 1914

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "рамбо":

    А ФАЛИРАЛИЯ отбор 20 и няколко милиона кога?
  • 3 ЛУПИ СВИНЕОБИЕЦА

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "рамбо":

    Трьгнал да плаче на чужд гроб.Спомни си 2016г защо фалрахте и как се опитахте да изиграете всички като докарахте Литекс сьс Лиценз на Чавдар Етрополе вьв София.И от тогава ослушване далаверки и неплащане на НАП Футболисти треньори менижари и т.н .хубаво че има Фифа и КАС та и сега ви спряха картотекиране на нови играчи.А Кьм НАП кога ще се плаща спомняте ли колко имате задьлжения сьс лихвите сега сигорно надхвьрлят20милиона.Сега вправителството се прави на сляпа но няма да е за дьлго скоро ще има разместване на пластовете.Ще ви се потьрси отговорност за всичко.

    Коментиран от #5

  • 4 А вие

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "рамбо":

    Хубаво ама Литекс София за 6 години съществуване е натрупало 45 милиона дългове. Дължи на Сердика спорт 5М на бивши играчи 2М та вие кога ще си платите, щото забраната на УЕФА си стои. Когато вие изчистите дълговете тогава ще питате за другите.
  • 5 ЦСКА умря

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "ЛУПИ СВИНЕОБИЕЦА":

    Няма как да се търси отговорност от Литекс София щото ЦСКА фалира според българските закони. От 15М които дължаха към НАП изплатиха 4М и завлякоха държавата с 11М. ЦСКА вече го няма и няма как НАП да търси каквот и да е. ЦСКА умря.