Last news in Fakti

9 Март, 2022 14:00 1 533 2

Антъни Джошуа: Мразя Дилиън и искам да му смажа главата, но съм за него срещу Фюри

  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри-
  • дилиън уайт-
  • бокс

Надявам се да тренира здраво и да не подценява Тайсън

Антъни Джошуа: Мразя Дилиън и искам да му смажа главата, но съм за него срещу Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа призна, че ще подкрепя Дилиън Уайт в мача му за световната титла срещу Тайсън Фюри, който ще се проведе на 23 април на стадион „Уембли“ в Лондон.

Уайт ще получи първия си шанс за световната титла при най-тежката в двубой с Циганския крал, като той ще има подкрепата и на AJ, чийто реванш с Олександър Усик е под въпрос, след като украинецът замина за родината си, за да участва във войната с Русия.

„Мразя Дилиън и искам в скоро време да му смажа главата, но ще го подкрепям в този мач. Давай, Дилиън, с теб съм. Уайт трябва да е готов да се бие 12 рунда и да търси тялото на Фюри с ударите си. Надявам се да тренира здраво и да не подценява Тайсън. Това му е първият шанс за световната титла, така че очаквам да е по-мотивираният от двамата“, коментира Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 765432345678

    2 0 Отговор
    тоя става за полска работа
    здравичък е , ще оре
  • 2 Сигурен

    5 0 Отговор
    Подкрепя Дилиън защото ако играе с Фюри ,оня ще му откъсне главата.